Stiri: Retail

Supermarket Kaufland Sectorul 4 București

Kaufland deschide un nou magazin în București. Unde este localizat?

16.09.2022

Supermarket Kaufland Sectorul 4 București. Retailerul Kaufland continuă să investească în România și deschide un magazin în Sectorul 4 al Capitalei, ajungând la o rețea națională de 156 hipermarketuri.

80 de noi locuri de muncă

Cu această investiție, compania creează 80 de locuri de muncă pe piața locală.

Situat pe Strada Drumul Binelui nr. 55-57, hipermarketul are o suprafață totală de peste 5500 m2, dintre care aproximativ 3000 m2 sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Clienții sunt așteptați în săptămâna deschiderii cu un program special, cu intrare liberă, ce va avea loc în parcarea magazinului.

Caravana Akademia Kinderland

Între 15-18 septembrie, Caravana Akademia Kinderland, școala pe roți care învață copiii cum să se hrănească sănătos, va staționa în parcarea noului magazin, cu butaforii, fructe și legume sub formă de exponate gigant, stații de explorat, jocuri pe tabletă, informații și curiozități despre toate categoriile de alimente. În plus, clienții se vor putea bucura de și o zonă de relaxare, cu muzică mixată live de un DJ, în timp ce copiii sunt invitați la distracție, pe toboganul gonflabil.

Supermarket Kaufland Sectorul 4 București. Program

Magazinul este deschis zilnic, între orele 07:30 – 22:00, de luni până sâmbătă, respectiv 08:00 – 20:00 duminica.

Noul hipermarket are disponibile circa 280 de locuri de parcare, dintre care 11 pentru persoanele cu dizabilități, 8 pentru părinți și 4 locuri cu acces la stațiile e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice. De asemenea, clienții au la dispoziție și 21 de locuri pentru biciclete.

Case rapide

Pentru a asigura un flux rapid de clienți și timp redus la cumpărături, hipermarketul este dotat cu două uși de acces și 15 case de marcat, dintre care 6 expres, de tip self check-out.

Magazinul este prevăzut cu un raion cu pește proaspăt, raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată – cu o lungime de aproape 24 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

La punctul Grill din exterior, clienții sunt așteptați cu un meniu extins de mâncăruri gustoase gata preparate – pui rotisat, meniu steak din ceafă de porc, nuggets, crispy, cabanos, cartofi prăjiți și altele.

În galeria comercială, clienții vor găsi o pizzerie, farmacie, un magazin cu servicii de optică medicală, un petshop și un centru de copiat chei.

Citeşte şi Ce beneficii oferă Kaufland România salariaţilor în 2022?