Stiri: Retail

Program Kaufland de Crăciun 2022 și Revelion 2023

Supermarket-ul Kaufland Sovata se deschide pe 15 decembrie 2020

14.12.2020

Supermarket Kaufland Sovata. Kaufland România deschide de mâine, 15 decembrie, magazinul permanent din stațiunea balneoclimaterică Sovata, județul Mureș. Este vorba de magazinul cu numărul 138 al rețelei naționale Kaufland în România și cel de-al 10-lea hipermarket permanent deschis de companie în anul 2020. Cu toate că a fost un an plin de provocări, compania și-a continuat planurile de investiții în România, alocând 300 de milioane euro, direcționate cu precădere spre:

  • cumpărarea de terenuri
  • modernizarea magazinelor existente
  • tehnologii noi
  • expansiune
  • construcție

Supermarket Kaufland Sovata. 80 de locuri de muncă

În plus, 80 de locuri de muncă sunt create de Kaufland în cadrul acestui magazin, ce sprijină dezvoltarea economiei locale.

Deschis inițial în 2017 sub un format estival, magazinul Kaufland Sovata a funcționat temporar pe timpul verii. Acesta a fost amenajat într-un cort. În urma succesului în rândul clienților, compania a transformat formatul de magazin într-unul permanent și își așteaptă clienții la aceeași adresă, pe Strada Primăverii, nr. 58, Sovata, jud. Mureș.

Magazinul deţine o suprafață totală de peste 5.400 metri pătrați, din care peste 3000 de metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare. Parcarea oferă 232 de locuri, din care:

  • 9 pentru persoane cu dizabilități
  • 7 pentru părinți
  • 12 rasteluri pentru biciclete

Supermarket Kaufland Sovata. Program de funcţionare

În această perioadă, programul de lucru va fi de la 07:00 și până la 21:00 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 08:00 la 20:00.

Cu ocazia inaugurării, clienții vor fi așteptați cu reduceri și promoții speciale.

Clienții vor avea acces la 8 case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

Galerie comercială

Magazinul este prevăzut și cu o galerie comercială, ce oferă o zonă de Food Court, cu restaurant cu mâncare gătită, precum și o farmacie, un magazin cu produse naturiste și o casă de schimb valutar.

Pentru a fi alături de comunitate, odată cu această nouă deschidere, Kaufland România donează Casei de Copii Sfântul Ioan din Sovata suma necesară pentru achiziția unui autoturism, pentru a facilita transportul în siguranță al copiilor. În plus, copiii vor primi și cadouri de Crăciun, prin sprijinul acordat de companie Fundației Sfântul Francisc.

Citeşte şi Business Challenges 2020. Cine sunt câştigătorii?