Stiri: Retail

Supermarket Kaufland Tarnaveni

Supermarket Kaufland Târnăveni: Ce program are noul magazin?

21.04.2021

Supermarket Kaufland Târnăveni. Kaufland România își continuă planurile de expansiune pentru 2021 și deschide, pe 22 aprilie 2021, un magazin în Târnăveni, județul Mureș. Compania ajunge, astfel, la o rețea națională de 142 de hipermarketuri. Prin inaugurarea acestui magazin, compania creează 75 de locuri de muncă noi.

Noul magazin din Târnăveni, jud. Mureș, este situat pe Strada Victoriei nr. 15 A. Supermarketul are o suprafață totală de peste 4.500 metri pătrați, dintre care peste 2.700 metri pătrați sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Cu ocazia deschiderii, clienții vor fi așteptați cu reduceri și promoții speciale.

Supermarket Kaufland Târnăveni. Program special

În această perioadă, programul de lucru se va alinia restricțiilor în vigoare impuse de autorități și va începe de la 07:00 și până la 21:00, de luni până duminică.

Magazinul are o parcare cu 191 de locuri, din care 8 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 6 pentru părinți și 12 rasteluri pentru biciclete. Totodată, noua locație dispune și de o stație e-charge de încărcare rapidă a mașinilor electrice.

Hipermarketul este prevăzut cu şase case de marcat standard, din care una dedicată persoanelor cu dizabilități și alte 4 case express tip self-service.

Kaufland Târnăveni dispune de un raion extins de legume și fructe, vitrină cu servire asistată, de 22,5 metri, cu produse proaspete. În plus magazinul dispune și de brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie. În exterior, la punctul Grill, clienții pot găsi mâncăruri gustoase, gata preparate.

Supermarket Kaufland Târnăveni. Galerie comercială

În galeria comercială, clienții au acces și la o pizzerie, un magazin naturist, o farmacie, un punct de schimb valutar și un bancomat.

Magazinul integrează și infrastructuri de reciclare pentru clienți și oferă astfel un automat de colectare a deșeurilor tip self-service, cu două aparate de colectare și capacitate mărită de stocare a recipientelor. Pentru a încuraja reciclarea în rândul clienților, cei care folosesc automatul primesc cupoane de reducere în schimbul deșeurilor depuse. Acolo, ei pot depune trei tipuri de ambalaje – PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).

Măsuri pentru prevenirea COVID-19

Magazinul din Târnăveni este complet sigur și respectă toate măsurile de protecție și prevenție a COVID-19:

  • Toate suprafețele de contact și obiectele des utilizate de clienți și angajați, toaletele și spațiile comune sunt dezinfectate frecvent;
  • Magazinul este dotat cu stații cu dezinfectant de mâini gratuit;
  • Casele de marcat sunt dotate cu geamuri de protecție din plexiglas;
  • Pe podeaua din zonele de trafic sunt amplasate benzi care indică distanța de siguranță de minim 2 metri;
  • Toți angajații cunosc măsurile de prevenție și au la dispoziție o linie telefonică specială pentru informare corectă și completă;
  • În magazin sunt difuzate și afișate mesaje de informare și reamintire a importanței respectării măsurilor de prevenție.

Citeşte şi Teste COVID-19 gratuite pentru angajaţii Kaufland