Stiri: Retail

Supermarket Lidl Alba Iulia. Supermarket Lidl Braila. Supermarket Lidl Focsani

Lidl deschide trei noi supermarketuri

15.12.2020

Supermarket Lidl Alba Iulia. Supermarket Lidl Brăila. Supermarket Lidl Focşani. Compania a anunţat că continuă investițiile pe plan local prin inaugurarea a trei noi magazine pe data de 17 decembrie: unul în Alba Iulia, unul în Brăila, iar cel de-al treilea în Focșani. Toate cele trei unități dispun de stație de încărcare pentru automobilele electrice.

Supermarket Lidl Alba Iulia. Supermarket Lidl Brăila. Supermarket Lidl Focşani. Adrese

Noul magazin Lidl din Alba Iulia este situat pe Strada Republicii, Nr. 1, cel din Brăila este situat pe Calea Călărașilor, Nr. 333 A, iar cel din Focșani se află pe Strada Bîrsei, Nr. 15. În urma inaugurării noului magazin Lidl din Alba Iulia, vor fi create 24 de noi locuri de muncă. De asemenea, în noile magazine Lidl deschise în Brăila și Focșani vor lucra 20 de angajați.

Cele trei magazine nou inaugurate dispun de o suprafață de vânzare de peste 1.300 m².

Magazinul Lidl din Alba Iulia are peste 150 de locuri de parcare, cel din Brăila are peste 90 de locuri de parcare, iar unitatea Lidl din Focșani este prevăzută cu peste 130 de locuri de parcare. În plus, cele trei magazine dispun în parcări de stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Supermarket Lidl Alba Iulia. Supermarket Lidl Brăila. Supermarket Lidl Focşani. Impact asupra mediului

Lidl optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului, dar și să ofere o experiență de cumpărături cât mai bună. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noile unități Lidl din cele trei orașe dispun de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență, sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de ventilație ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

Strategia companiei

Deschiderea celor trei unități Lidl din Alba Iulia, Brăila și Focșani continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor produse de cea mai bună calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl reușește să respecte această misiune investind constant în sustenabilitate, la baza acțiunilor companiei stând eficiența și demersurile de dezvoltare durabilă. În plus, compania promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali. Astfel, multe dintre mărcile de calitate vândute în rețea sunt produse în România.

Citeşte şi Topul companiilor din sectorul telecomunicaţiilor din România în 2020. Cine deţine cea mai mare cotă de piaţă?