Stiri: Retail

Supermarket Kaufland Iasi

Kaufland deschide un nou supermarket în Bucureşti. Ce facilităţi oferă?

25.09.2020

Supermarketuri Kaufland Bucureşti. Retailerul deschide un format premium de magazin. Deținând numeroase facilități ecologice, automate de reciclare a ambalajelor din plastic, raioane cu sortimente extinse de legume-fructe, precum și un spațiu exterior de vânzare – cel mai nou magazin Kaufland deschis în nordul Bucureștiului oferă clienților un concept premium, pe o suprafață de vânzare de peste 3.000 de metri pătrați.

Supermarketuri Kaufland Bucureşti. Al 16-lea magazin

Acesta este al 16-lea magazin al rețelei Kaufland România din Capitală. La nivel naţional, compania deţine 134 de unități.

100 de locuri de muncă

Prin inaugurarea noului magazin, compania creează încă 100 de locuri de muncă noi. Retailerul contribuie astfel la dezvoltarea economică.

Localizat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, nr. 6, pe o suprafață totală generoasă de peste 20.000 metri pătrați, incluzând și terenul exterior, și un spațiu de vânzare de 3.100 metri pătrați, magazinul își așteaptă clienții de la 07:30 și până la 22:30 de luni până sâmbătă, iar duminică de la 08:00 la 21:30.

Parcarea oferă 214 locuri, din care 9 pentru persoane cu dizabilități, 9 pentru părinți și rasteluri pentru biciclete.

Supermarketuri Kaufland Bucureşti. Produsele oferite

Magazinul este dotat cu un raion extins de legume-fructe, cu un sortiment variat, vitrină cu servire asistată ce include și un raion de pește proaspăt, raioane de brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Hipermarketul este prevăzut cu 8 case de marcat standard și alte 6 express tip self-service.

În exteriorul magazinului se află și un punct Grill.

Supermarketuri Kaufland Bucureşti. Zona de Food Court

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces și la o zonă de Food Court, cu pizza și prăjituri, o farmacie, dar și un salon de înfrumusețare cu coafor.

În exteriorul magazinului, în parcare, este amenajat un spațiu special de vânzare a articolelor nealimentare de sezon.

Citeşte şi Câte locuinţe s-au construit în România în ultimii 30 de ani?