Stiri: Logistica

Supply Chain & Logistics Forum 2021.

Supply Chain & Logistics Forum 2021: Ce subiecte se vor dezbate?

14.09.2021

Supply Chain & Logistics Forum 2021. Pe 17 septembrie se vor dezbate provocările cu care se confruntă lanțul de aprovizionare, la „Supply Chain & Logistics Forum”. Evenimentul organizat de BusinessMark se va desfășura atât în format fizic, la Hotel Radisson Blu din București, cât și în format online, pe platforma Cisco Webex.

Supply Chain & Logistics Forum reprezintă o platformă importantă pentru a obține insights de la companii de top, de a cunoaște profesioniști din domeniu, de a afla bune practici de management al lanțurilor de aprovizionare și logistică și vizează: directori logistică, supply chain managers, manageri transport și distribuție, directori operaționali, directori generali, directori financiari, manageri planificare, aprovizionare, depozite, directori import-export, directori comerciali și vânzari.

Supply Chain & Logistics Forum 2021. Invitaţi

• IAN MEARS, Transport & Distribution Manager, Etex Group
• CĂTĂLIN CÎRNARU, Supply Chain Manager, Flanco
• DANIEL ENACHE, Supply Chain Global Access Range Manager, Dacia
• EMILIAN DINICĂ, Production Manager, Fabrica de Băuturi PepsiCo România
• COSMIN BĂROIU, General Manager, Mantis România
• VICTOR DĂNILĂ, Supply Chain Manager, ORKLA Foods Romania
• DANIEL NICOLAE, Co-Founder & Managing Partner, Innoship
• ANDREEA ANTON, Commercial Director, DocProcess
• CRISTI PETCU, Director General Adjunct, Alka

Evenimentul va fi moderat de COSMIN BĂROIU, General Manager, Mantis România și DANIEL DRĂGAN, Managing Partner, BusinessMark.

Subiectele discutate

Specialiștii invitați la „Supply Chain & Logistics Forum” vor aborda teme precum: digitalizarea și automatizarea lanțului de aprovizionare ca avantaj competititiv; strategii de optimizare, transformare și managementul lanțului de aprovizionare; gestionarea și eficientizarea retururilor; digitalizare și automatizare vs. profesioniști înalt calificați; inteligența artificială și transformarea job-urilor.

Prețul standard al unui bilet este de 495 lei + TVA (acces fizic), 150 lei + TVA (acces online). Discount de grup: 10% – 2 participanți, 15% – 3 participanți, 20% – 4+ participanți. Pentru detalii despre agendă și bilete, vă rugăm să consultați site-ul https://www.business-mark.ro/event/see-supply-chain-logistics-forum-expo-2021-bucuresti/

Citeşte şi HR Uncovered 2021 are loc pe 15-16 septembrie