Stiri: Companii

Therme

Surprize la Therme de Ziua Îndrăgostiților

14.02.2020

Therme Ziua Îndrăgostiților. Pentru mii de cupluri din țară și din străinătate, Therme pregătește o experiență unică. Este vorba de cel mai exotic Valentine’s Day. Astfel, complexul de wellness din nordul Bucureștiullui vine cu o propunere unică pentru îndrăgostiți:

 • cină romantică
 • saună
 • piscină
 • vacanță exotică

Potrivit reprezentanților Therme, peste 6.000 de cupluri au vizitat complexul de wellness în perioada 14- 24 februarie 2019.

Therme Ziua Îndrăgostiților. Un cadou surpriză

Cuplurile care vizitează Therme în perioada 14 – 24 februarie 2020, vor avea parte nu doar de experiențe memorabile, dar și de un cadou surpriză – un voucher cu o ofertă specială, valabil pentru următoarea vizită în cuplu, pentru a sărbători iubirea în ziua aniversării lor, nu doar de Valentine’s Day.

Conform reprezentanților complexului termal, pe 14 februarie și în zilele care urmează până la Dragobete pe 24 februarie, sunt așteptate mii de cupluri.

Therme Ziua Îndrăgostiților. O experiență unică

Astfel, vizitatorii Therme se pot bucura de o experiență unică care include piscinele cu ape termale, saune, cocktailuri, fotografii subacvatice și cină romantică. Mai mult, cuplurile care decid să își sărbătorească iubirea într-o atmosferă exotică și vizitează complexul termal în perioada 14 – 24 februarie, vor primi cadou un voucher de reducere valabil în ziua aniversării lor, pentru următoarea vizită la Therme.

Ce spun reprezentanții Therme?

„În fiecare an, înainte de Ziua Îndrăgostiților, cuplurile din lumea întreagă se împart în două tabere. O parte se ocupă de organizare și cealaltă așteaptă să fie impresionată. La rândul ei, prima tabără se împarte în cei care an după an urmează aceeași rețetă – o cină romantică și un cadou, apoi cei care doresc să surprindă cu fiecare aniversare. În oricare dintre tabere ai fi, la Therme te așteaptă o listă întreagă de experiențe senzoriale și activități speciale pentru cupluri, disponibile timp de 10 zile, începând cu 14 februarie. Ne dorim ca fiecare cuplu care ne trece pragul să rămână cu amintiri de neuitat: un melanj perfect între o ieșire la un restaurant și o mini-vacanță într-o țară exotică, cu plaje și grădini de palmieri, toate la un preț accesibil” a declarat Andrada Șeitan, Chief Communications Officer, Therme București.

Therme Ziua Îndrăgostiților. Numeroase activități

Cei care vor să aibă parte de o zi de relaxare alături de persoana iubită, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, a Dragobetelui sau în intervalul dintre cele două sărbători, se vor putea bucura de numeroase activități și de meniuri speciale, la restaurantele din incinta complexului termal.

În zonele The Palm, Elysium și Galaxy, cuplurile se vor putea răsfăța în piscinele cu ape minerale și în saunele tematice și vor avea de ales dintre cele peste 40 de activități zilnice incluse în tariful de acces:

 • terapii wellness
 • ritualuri Aufguss cu uleiuri esențiale speciale
 • sesiuni de peeling
 • yoga
 • pilates
 • relaxare sub palmieri
 • petreceri în piscină
 • concerte live

Citește și Un important medicament pentru Parkinson, disponibil din nou în România