Stiri: Companii

Symantec are un nou Chief Information Officer

18.02.2014

Symantec are un nou Chief Information Officer, Sheila Jordan preluând această funcție începând cu data de astăzi. Înainte, ea a fost Senior Vice President, divizia IT – Communication and Collaboration, în cadrul Cisco.

Sheila Jordan va conduce strategia și operațiunile companiei, având obiectivul de a consolida eforturile companiei de globalizare a tehnologiei informației.

Anterior, noul Chief Information Officer al Symantec a lucrat pentru o perioadă de nouă ani în cadrul Cisco, unde a fost responsabilă pentru furnizarea și integrarea serviciilor esențiale de IT în cadrul forței globale de muncă Cisco.

„Sheila este un lider dinamic, experiența o recomandă pentru dezvoltarea obiectivelor strategice Symantec”, a declarat Stephen Gillet, Chief Operating Officer Symantec.

De asemenea, Sheila Jordan a spus că deține experiența administrativă necesară pentru a reuși să integreze o multitudine de sisteme în cadrul infrastructurilor informatice de renume mondial.

„Obiectivul meu este de a spori productivitatea, eficiența operațiunilor și obținerea unor parteneriate strategice de business pentru a facilita experiența lucrativă a echipelor globale de muncă”, a completat noul Chief Information Officer al Symantec.