Stiri: Logistica

Syncreon a închiriat 22.000 metri pătraţi în parcul Prologis din Budapesta

21.10.2014

Prologis a anunţat astăzi că a închiriat 22.000 metri pătraţi în cadrul Prologis Park Budapest-Gyal către Syncreon Technology, o companie care furnizează servicii logistice integrate sectorului industrial global. Prologis Park Budapest-Gyál este un centru de distribuţie modern, care cuprinde cinci clădiri totalizând peste 151.000 metri pătraţi de spaţii de distribuţie şi birouri.

Parcul industrial este situat la aproximativ 18 km sud-est de centrul oraşului Budapesta şi la 17 km vest de Aeroportul Internaţional Liszt Ferenc.

„După o perioadă de consolidare şi un comportament prudent al clienţilor din Ungaria pe partea de cerere, asistăm acum la o creştere a cererii de spaţii logistice de înaltă calitate, bine poziţionate. Suntem mândri să semnăm al doilea mare contract de închiriere din această piaţă în acest an, după contractul semnat cu Schenker pentru o suprafaţă de 26.600 mp în cadrul Prologis Park Budapest-Sziget. Ne face o deosebită plăcere să îi urăm bun venit noului client în Prologis Park Budapest-Gyal şi îi dorim mult succes în acest nou spaţiu”, a declarat László Kemenes, Vice President şi Country Manager, Prologis Ungaria & România.

Cu o prezenţă activă în cinci ţări din regiune, Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia şi România, şi un portofoliu de peste 3,7 milioane metri pătraţi, Prologis este lider mondial în furnizarea de spaţii logistice şi de distribuţie în Europa Centrală şi de Est.