Stiri: Sanatate

Synevo Drobeta-Turnu Severin

Synevo România deschide un punct de recoltare în Drobeta-Turnu Severin

20.12.2018

Synevo România a deschis luna aceasta un punct de recoltare probe de sânge și ginecologice în Drobeta-Turnu Severin. Aceasta este a 20-a unitate nou inaugurată de către companie în 2018. Rețeaua de puncte de colectare Synevo a crescut cu 25% anul acesta.

Compania deține, așadar, o prezență puternică în 32 de județe din România, respectiv 41 de orașe.

Synevo Drobeta-Turnu Severin. Adresa noului centru de recoltare

Noul punct de recoltare din Drobeta-Turnu Severin este situat în imediata apropiere a Spitalului Județean de Urgență, respectiv pe Bulevardul Mihai Viteazu, numărul 25B.

Synevo Drobeta-Turnu Severin. Două cabinete

Centrul are două cabinete de recoltare, unul pentru probe de sânge, iar altul pentru probe ginecologice.

Synevo mai deține în regiunea Oltenia un laborator la Craiova și șapte centre de recoltare în:

  • Craiova
  • Slatina
  • Râmnicu Vâlcea
  • Oltenița

Achiziția Centrului Medical Phoenix

Grupul Medicover, din care face parte Synevo, și-a consolidat prezența în regiunea Olteniei prin achiziția Centrului Medical Phoenix. Este vorba de un operator privat care deține o rețea de opt centre medicale în Craiova, Târgu Jiu, Slatina, Calafat și Drăgășani.

„Synevo România este într-o etapă de extindere teritorială pentru a îmbunătăți accesul pacienților la servicii de laborator performante, utilizând tehnologii de ultimă generație. Dorim să oferim cele mai bune soluții de diagnostic pentru pacienții din fiecare județ din zona de Sud si nu numai din întreaga țară. În același timp, am continuat să investim în achiziția unor echipamente de laborator de ultimă generație, precum și în extinderea portofoliului de servicii pe zona de genetică și histopatologie”, a declarat Andrei Sevcenco, Director Regional Zona Sud Synevo România.

Venituri de 39,4 milioane de euro

Synevo România a raportat venituri totale de 39,4 milioane de euro, după primele nouă luni din 2018.

Synevo este liderul în diagnostic de laborator din România, oferind peste 2.000 de tipuri de analize uzuale și avansate, în toate domeniile de diagnostic clinic de laborator.

Citește și Global Technical Group intră pe piața hotelieră