Synevo Navodari centru de recoltare

S-a deschis centrul de recoltare Synevo Năvodari

02.07.2019

Synevo a deschis un centru de recoltare în Năvodari. Aceasta este a noua unitate de acest tip deținută de companie în județul Constanța, după cele din orașele Constanța (șase unități de recoltare), Medgidia și Mangalia. Rețeaua Synevo deține, la ora actuală, la nivel național, un total de 107 centre de recoltare, la care se adaugă 17 laboratoare.

Compania este prezentă în 34 de județe din țară și 47 de orașe.

Synevo Năvodari centru de recoltare. Adresa

Punctul de recoltare din Synevo Năvodari este situat într-o zonă centrală, aproape de Primărie, respectiv pe Str. Albinelor, Nr. 5, Bloc A4, Parter. Acesta este deservit de doi angajați, o recepționeră și o asistentă.

Synevo Năvodari centru de recoltare. O prezență puternică în județ

Compania are o prezență puternică în județul Constanța unde deține un laborator performant și nouă puncte de recoltare în Constanța, Medgidia, Mangalia și Năvodari. Anul trecut, Synevo a inaugurat în Constanța primul său centru de recoltare sub conceptul „Mama și copilul”, prin care compania oferă servicii de laborator dedicate copiilor și femeilor însărcinate din regiune.

Synevo Năvodari centru de recoltare. Ce spune conducerea companiei?

„Synevo a investit mult în ultimii ani în dotarea laboratoarelor cu cele mai performante echipamente de analiză care permit realizarea a peste 2.000 de teste la un nivel înalt de acuratețe. Laboratorul din Constanța este unul dintre cele mai performante din rețea, fiind dotat cu analizoare Cobas care permit procesarea în cele mai bune condiții a unui număr mare de probe. Prin lansarea centrului de recoltare din Năvodari oferim acces pacienților de aici la o paletă amplă de teste complexe”, a declarat Ovidiu Marta, Director Regional Zona Est.

Synevo Năvodari centru de recoltare. Extinderea pe piața locală

În 2018, Synevo a inaugurat un total de 21 de centre de recoltare noi în toată țara. De la începutul lui 2019, compania a continuat extinderea regională lansând nouă puncte de recoltare în județele:

  • Covasna
  • Arad
  • Timiș
  • Ploiești
  • Vaslui
  • Suceava
  • Călărași
  • București

La acestea se adaugă și inaugurarea unui laborator modern în orașul Ploiești.

Citește și Onco Card și Onco Card Invest ies din insolvență. Ce planuri de viitor au cele două companii?

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “S-a deschis centrul de recoltare Synevo Năvodari

  1. Pingback: PRIA Urban Mobility Conference Iasi 2019 | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.