Synevo Romania centrul de recoltare Iasi

Synevo România deschide al 110-lea centru de recoltare din România

01.08.2019

Synevo România centrul de recoltare Iași. Liderul pieței locale de servicii de diagnostic de laborator a inaugurat în prima jumătate a lunii iulie un nou centru de recoltare la Iași. Acesta este al patrulea centru de recoltare al companiei din Iași. Tot în acest oraș, compania mai deține un laborator de analize performant.

Synevo România centrul de recoltare Iași. O extindere accelerată

Rețeaua de centre de recoltare Synevo se extinde accelerat. Per total, în 2019, compania a deschis 11 centre de recoltare. Astfel, Synevo are o acoperire națională puternică în peste 85% din județele țării.

Noul punct de recoltare din Iași este situat pe strada Păcurari, Nr. 113. Acesta deține două cabinete de recoltare, unul pentru probe de sânge, iar altul pentru probe ginecologice.

Synevo România centrul de recoltare Iași. Rețeaua companiei

În Iași, Synevo mai deține un laborator dotat și cu un centru de recoltare în zona centrală, pe Strada Cloșca, numărul 10.

În plus, compania operează alte două centre de recoltare în Iași, în zona Lăpușneanu, respectiv Tătărași.

Synevo România centrul de recoltare Iași. O prezență puternică în Moldova

Rețeaua are o prezență puternică în Moldova unde acoperă majoritatea județelor. Synevo deține în această regiune patru laboratoare medicale și 17 centre de recoltare amplasate în zece orașe diferite. Județul cu cea mai puternică prezență este Suceava unde Synevo operează două laboratoare și șapte centre de recoltare în orașele:

  • Suceava
  • Rădăuți
  • Câmpulung Moldovenesc
  • Gura Humorului

Synevo România centrul de recoltare Iași. Ce spune conducerea companiei?

„Consolidarea prezenței în județul Iași este foarte importantă pentru Synevo. Gama și complexitatea testelor disponibile în rețeaua Synevo este în continuă creștere fiind susținută de investițiile alocate de companie pentru achiziția celor mai performante tehnologii medicale de diagnostic. Ne bucurăm că putem fi mai aproape de pacienții noștri din zona de Est contribuind astfel la creșterea calității îngrijirii medicale”, a declarat Ovidiu Marta, Director Regional Zona de Est Synevo România.

Synevo România centrul de recoltare Iași. Cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic

Synevo România este cel mai mare furnizor de servicii de diagnostic de laborator din țara noastră.

După primele șase luni ale acestui an, grupul Medicover a raportat că Divizia de Servicii de Diagnostic din care face parte Synevo România a generat venituri totale de 29,9 milioane euro, cu 14,1% mai mult decât anul trecut.

Synevo a inaugurat în 2018 un total de 21 de centre de recoltare noi în toată țara, iar anul acesta a adăugat rețelei 11 centre de recoltare și un laborator.

Citește și Rezultate financiare BCR 2019. Anunțul făcut de bancă

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Synevo România deschide al 110-lea centru de recoltare din România

  1. Pingback: Compania Antibiotice Iasi - Asociatia ARIR | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.