Stiri: Sanatate

Centru analize Synevo Arad.

Synevo România deschide un nou centru de recoltare în Arad

29.05.2019

Centru analize Synevo Arad. Synevo România a anunțat că a deschis al doilea centru modern de recoltare din Arad. Rețeaua a atins astfel, la nivel național, 106 centre de recoltare și 17 laboratoare. Noul punct de recoltare din Arad este amplasat pe Calea Aurel Vlaicu, Bloc Z28, în apropiere de Kaufland.

Centrul din Arad dispune de două posturi de recepție și două scaune de recoltare. Centrul este arondat Laboratorului Synevo din Timișoara.

Centru analize Synevo Arad. Extinderea în partea de vest a țării

Compania și-a extins astfel și mai mult prezența în partea de vest a țării. Anul trecut, în urma achiziției de către Medicover a Spitalului Pelican Oradea, Synevo a preluat laboratorul din incinta spitalului.

În primele luni ale anului, compania a inaugurat două puncte de recoltare în județul Timiș, respectiv în orașele Lugoj și Dumbrăvița. Synevo deține în această regiune a țării trei laboratoare și 15 centre de recoltare amplasate în șase județe diferite: Timiș, Arad, Satu Mare, Maramureș, Sălaj și Bihor.

Centru analize Synevo Arad. Ce spun reprezentanții companiei?

„Investim constant în extinderea gamei noastre de servicii oferind pacienților peste 2.000 de teste, de la cele uzuale de sânge, până la teste de diagnostic avansat: genetice, de histopatologie și citologie. Ne dorim ca aceste servicii să poată fi accesate de un număr cât mai mare de pacienți, motiv pentru care, vom continua să investim atât în extinderea portofoliului de servicii, în tehnologie, cât și în extinderea prezenței la nivel național, obiectivul fiind acela de a dispune de centre de recoltare în fiecare județ al țării”, a declarat Sanda Sturz, Director Regional pentru zona Vest Synevo România.

Anul trecut, Synevo a inaugurat un total de 21 de centre de recoltare în toată țara.

De la începutul acestui an au mai fost lansate alte șapte puncte de recoltare Synevo în județele:

  • Timiș
  • Ploiești
  • Vaslui
  • Suceava
  • Călărași
  • București

La acestea se adaugă un laborator modern inaugurat în orașul Ploiești.

Citește și Destinații cu vouchere de vacanță 2019: Ce locuri preferă românii?