„T…RENul lui Moș Crăciun” pornește în călătoria sa magică

13.12.2016

CFR Călători dă startul sărbătorilor de iarnă prin organizarea evenimentului „T…RENul lui Moș Crăciun”, care pornește în călătoria sa magică astăzi, 13 decembrie. Ajuns la a 4-a ediţie, evenimentul este dedicat celor mici și are o implicare socială în viaţa comunităţii.

„T…RENul lui Moş Crăciun” este format din vagoane care poartă pentru o zi numele faimoșilor reni ai lui Moș Crăciun: Rudolf, Comet și Dancer. Pornim astfel într-o călătorie magică și o atmosferă de sărbătoare, într-o lume plină de veselie și zâmbete cu și pentru copii, cu spectacol de magie, expoziție de desene, trenulețe electrice și cu povești din lumea minunată a copilăriei.

Invitații speciali ai evenimentului sunt micuții de la Casa de Copii SOS Satele Copiilor, mulți dintre ei aflându-se la prima lor călătorie cu trenul.

Pe parcursul călătoriei, copiii vor învăţa că trenul este cel mai prietenos mijloc de transport cu mediul înconjurător şi că regula de bază pentru a călători este aceea de a avea un bilet.

În așteptarea lui Moș Crăciun, timp de aproximativ 6 ore, micuţii vor participa interactiv la diferite acţiuni. Vor vizita celebrele Saloane Regale din Bucureşti și Sinaia, expoziția de Trenuleţe Electrice, se vor bucura de expoziția de desene organizată în tren, iar la întoarcere, un călător special se va afla în tren alături de copii: Moș Crăciun.

 

 

Citiți și despre: