Taberele Coolturale BookLand 2020

Taberele Coolturale BookLand 2020. Cel mai inteligent mod de a te distra!

17.02.2020

Taberele Coolturale BookLand 2020. Asociația BookLand a lansat înscrierile pentru ediția din acest an a Taberelor Coolturale BookLand. Acestea oferă copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani un mix echilibrat: un sfert tabără „clasică” (cu sport și drumeții în natură), un sfert excursie culturală, un sfert workshops și ateliere practice cu personalități importante și un sfert distracție cât cuprinde.

”Vă mai amintiți, pe când erați copii, de taberele în care vă trezeați cu dulceață în papuci și pastă de dinți pe clanța ușii? Daaa, distracția era în toi, ce să mai… Însă, în vremurile noastre, nu știm cât de mulți părinți s-ar bucura să afle că cei mici – azi cu un program, totuși, prea încărcat pentru vârsta lor – nu au făcut mare lucru în vacanța de vară (care, apropo, știați că în cei 12 ani de școală primară și gimnazială cumulează 3 ani?). Cu siguranță și-ar dori ca acest timp să reprezinte o oportunitate de a învăța lucruri noi într-un mod cât mai distractiv cu putință”, au anunțat reprezentanții BookLand.

Taberele Coolturale BookLand 2020. Un concept unic

Asociația BookLand a lansat în urmă cu șapte ani Taberele Coolturale BookLand. Este vorba de un concept unic. Acestea îmbină atmosfera taberelor de odinioară, pline de aventură și distracție cu activitățile educative într-un format cool.

„Dacă taberele noastre ar fi doar o extindere a programelor educaționale cu care elevii sunt deja obișnuiți, ar fi o plictiseală teribilă”, spun reprezentanții Asociației BookLand. „Scopul nostru este acela de a deschide mințile tinere, a le oferi inspirație și motivație – totul într-un cadru natural, dominat de ideea de joc, provocare, stârnirea curiozității și a descoperirii de sine.”

Taberele Coolturale BookLand 2020. Opt zile

În cele aproximativ opt zile petrecute în Taberele Coolturale Bookland, copiii vor descoperi că o minte sănătoasă este o minte deschisă și că limitele sunt doar imaginare.

Taberele Coolturale Bookland sunt organizate în următoarele locuri:

  • Munții Apuseni
  • Valea Lotrului
  • Chiojdu Buzău

Mai multe informații găsiți pe site-ul .book-land.ro/tabere

Citește și Rezultate Biofarm 2019. Profitul companiei, în creștere puternică

 

 

 

Citiți și despre: