Stiri: Retail

Taco Bell deschide astăzi un nou restaurant în Mega Mall

30.11.2017

Astăzi, 30 noiembrie, Taco Bell deschide un nou restaurant în Mega Mall și invită fanii să participe la tombola de o zi, cu premii ce își așteaptă câștigătorii. Taco Bell este principalul lanț de restaurante de tip „quick service restaurants” (QSR) din lume, care oferă produse de inspirație mexicană, și, totodată, acesta cel mai nou brand din portofoliul Sphera Franchise Group.

”Ultima lună a fost una plină la restaurantul Taco Bell din Băneasa Shopping City, fanii venind aici în număr mare pentru a gusta produsele originale de inspirație mexicană îndrăgite în întreaga lume. Între timp, mulți alții așteptau cu nerăbdare ca Taco Bell să vină mai aproape de ei”, au anunțat reprezentanții Sphera Franchise Group.

Restaurantul din Băneasa a fost inaugurat în prima parte a lunii octombrie a anului curent, acesta fiind prima unitate Taco Bell din România.

„A fost o călătorie extraordinară până acum și suntem foarte bucuroși că fanii au răspuns entuziast la produsele și la brandul Taco Bell. Este foarte important pentru noi să fim cât mai aproape de ei, așadar am anticipat dorința celor care poate că nu locuiesc sau nu lucrează în zona Băneasa și își doresc să se poată bucura de produse mai des. În ceea ce privește locația, alegerea a fost una simplă pentru că Mega Mall se află în topul celor mai puternice mall-uri din România. Și suntem abia la început”, a spus Monica Eftimie, Chief Marketing Officer Taco Bell.

De la ora 11.00, Taco Bell din Mega Mall le pregătește fanilor mai mult decât produse delicioase. Primii 100 de clienți vor primi automat un cadou surpriză la plasarea comenzii. În plus, cei care vin în noul restaurant din Mega Mall vor putea câștiga unul dintre cele 50 de premii cool oferite în cadrul unei tombole de o zi: un snowboard, longboard-uri, trotinete, rucsacuri și gulere Winter X-tubes.