Taco Bell Ploiesti

S-a deschis primul restaurant Taco Bell din Ploiești

24.10.2019

Taco Bell Ploiești. Compania deschide al 8-lea restaurant, la doi ani de la lansarea pe piața locală. Astfel, Sphera Franchise Group continuă planurile de expansiune a brand-ului la nivel național. Noul restaurant, inaugurat pe 23 octombrie, este situat în Ploiești Shopping City. Acesta este cel de-al 5-lea oraș unde Taco Bell deschide o nouă locație. Astfel, fanii din Ploiești sunt așteptați să guste produsele originale, de inspirație mexicană.

După doi ani de la lansarea Taco Bell în România, brand-ul anunță deschiderea restaurantului cu numărul 8.

Taco Bell Ploiești. Unde este situat restaurantul?

Unitatea este amplasată la etajul 1, în zona Food Court a centrului comercial Ploiești Shopping City, care se află pe DN1B, km 6, și dispune de o suprafață de 100 mp.

Prin deschiderea noului restaurant, Taco Bell a creat 35 de noi locuri de muncă pentru comunitate.

Taco Bell Ploiești. Bucătărie deschisă

Restaurantul este construit cu bucătărie deschisă, în stilul deja cunoscut al brand-ului. Acesta oferă astfel clienților posibilitatea să vadă cum le este pregătită comanda.

Clienții sunt invitați să savureze faimoasele preparate emblematice precum Tacos, Crunchwrap Supreme, Burritos, Quesadillas.

Ce spune directorul general al Taco Bell România?

„Taco Bell este un brand care le oferă clienților produse cu gust unic, de inspirație mexicană și experiențe inedite, fapt ce a creat, în timp, deschidere pe piața din România și o cerere mare din partea publicului. Ajungem astfel și în Ploiești, reușind să aducem brand-ul mai aproape de consumatori. Vom continua planurile de extindere la nivel național, prin deschiderea de mai multe restaurante până la final de an”, a spus Costica Mișaca, Director General Taco Bell România.

Taco Bell Ploiești. Cea mai mare rețea de tip ”quick service restaurant”

Taco Bell este cea mai mare rețea de tip ”quick service restaurant” (QSR) din lume în domeniul produselor de inspirație mexicană.

Taco Bell pune la dispoziția clienților săi produse preparate pe comandă, taco și burrito personalizabile și alte specialități cu arome curajoase și ingrediente de calitate, precum și cel mai bun serviciu din domeniu pentru cei peste 40 de milioane de clienți ai brandului la nivel mondial, în fiecare săptămână.

La ora actuală, sunt peste 360 de restaurante Taco Bell în 27 de țări din afara Statelor Unite, iar obiectivul de extindere internațională vizează 1.000 de locații până în 2022.

Citește și Livrări Kaufland Brașov. Parteneriatul cu Glovo a fost extins

 

 

 

 

 

Citiți și despre: