Stiri: Retail

Taco Bell Sibiu restaurant

Se deschide primul restaurant Taco Bell din Sibiu!

05.04.2019

Sphera Franchise deschide două restaurante, KFC şi Taco Bell, în Sibiu. Noile restaurantele se află pe Strada Sibiului nr. 5, Şelimbăr 557260, unitatea nr E85. Mai exact, noile unităţi sunt poziţionate în cadrul centrului comercial Shopping City Sibiu, în zona de food court, aflată la nivelul 1 al clădirii.

Brandurile KFC şi Taco Bell se extind, prin urmare, la Sibiu, prin intermediul Grupului Sphera Franchise. Firma este deţinătorul celor două francize pe piaţa din România.

Restaurantul KFC deține o suprafaţă de 170 de metri pătrați. Acesta pune la dispoziţia clienţilor o echipă dedicată, formată din 35 de angajaţi care își desfășoară activitatea într-un spaţiu modern, dotat cu menu board-uri digitale şi kiosk-uri amplasate în restaurant, menite să faciliteze procesul de comandă.

Taco Bell Sibiu restaurant. Suprafață de 178 metri pătrați

Taco Bell Sibiu dispune de o suprafață de 178 de metri pătrați. Restaurantul are o capacitate de 36 de locuri în interior, la mese de tip:

  • Hub Tables
  • Low Couch Seating

La acestea se adaugă aproximativ 60 de de locuri la terasele din interiorul și exteriorul centrului comercial.

Design-ul restaurantului urmărește modelul Global Explorer. Spațiul este dotat cu meniu board-uri digitale și o bucătărie deschisă care le permite fanilor să vadă cum este pregătită mâncarea.

Taco Bell Sibiu restaurant. 33 de locuri de muncă

Prin deschiderea acestui restaurant, Taco Bell a creat 33 de locuri de muncă, noua echipă fiind gata să le ofere clienților produse delicioase, de inspirație mexicană, precum: Crunchy Taco, Cheesy Bacon Fries Burrito, Quesadilla, Crunchwrap Supreme, Nachos Supreme sau Churros.

„Strategia de business a Sphera Franchise Group vizează dezvoltarea rețelei de restaurante pentru toate brandurile din portofoliu, prin deschiderea de noi unităţi, astfel încât să ajungem cât mai aproape de consumatorii noştri. Am decis să extindem KFC şi Taco Bell în Sibiu, deoarece, din punct de vedere demografic, oraşul a crescut, şi are, de asemenea, potenţial turistic ridicat. Este important pentru noi să oferim calitate la cele mai înalte standarde celor care ne trec pragul, tocmai de aceea investim constant în restaurante la nivel de servicii, design şi digitalizare”, a declarat Mark Hilton, Chief Executive Officer, Sphera Franchise Group.

Citește și Atenție la legumele pe care le cumpărați din piețe! Ce nereguli s-au găsit în urma controalelor?