Taco Bell Timisoara

Se deschide Taco Bell Timișoara!

10.05.2019

Taco Bell Timișoara. Lanțul de restaurante a anunțat că deschide prima unitate din vestul României. Primul Taco Bell Timișoara este situat în ansamblul mixt Openville, din Timișoara. Sphera Franchise Group continuă, așadar, planurile de expansiune a brandului Taco Bell la nivel național.

Timișoara este cel de-al patrulea oraș la nivel național unde fanii pot gusta produsele originale, de inspirație mexicană, de la Taco Bell.

La doar o lună de la inaugurarea unității din Sibiu, Taco Bell anunță deschiderea restaurantului cu numărul șapte din România și primul din vestul țării.

Taco Bell Timișoara. Unde se află restaurantul?

Taco Bell Timișoara este amplasat la parterul clădirii de birouri UBC 1, situat în ansamblul mixt Openville, pe Calea Sever Bocu, fiind o locație de tip inline, care dispune de o suprafaţă de 200 mp.

Acolo, fanii sunt invitați să descopere același design, Global Explorer, original Taco Bell, care le oferă experiență unică Live Más:

  • restaurantul este dotat cu bucătărie deschisă, care îi permite fiecărui client să vadă cum este preparată comanda
  • acces WiFi nelimitat și prize USB pentru încărcarea dispozitivelor mobile.
  • în interior unitatea dispune de 48 de locuri la mese de tip Hub Tables sau Low Couch Seating
  • pe timpul verii, clienții pot lua masa alături de prieteni și familie și pe terasă.

Taco Bell Timișoara. Planuri de extindere

„Încă de la lansarea brandului pe piață, primim constant mesaje de la fanii din întreaga țară, care ne întreabă când ajungem și în orașul lor. Iar astăzi suntem bucuroși să le putem răspunde celor din Timișoara că suntem aici ori de câte ori au poftă de produse cu gust original, de inspirație mexicană. Și, mai mult decât atât, că Taco Bell îi așteaptă într-unul dintre principalele destinații de shopping și entertainment din România. În acest moment, avem deja șapte unități Taco Bell pe harta locală, iar veștile bune vor continua în cursul acestui an”, a spus Costica Mișaca, Director General Taco Bell România.

Taco Bell Timișoara. 45 de locuri de muncă

Prin deschiderea acestei unități, Taco Bell a creat 35 de noi locuri de muncă pentru comunitate. Noua echipă este gata să preia și să prepare comenzile fanilor care vor alege Crunchwrap Supreme, delicioșii Tacos, Burritos, Quesadillas sau oricare produs și meniu din ofertă.

Citește și Rețeaua REGINA MARIA a preluat centrul medical Pozimed Constanța

 

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Se deschide Taco Bell Timișoara!

  1. Pingback: OMRO IFN, recunoscuta la nivel european | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.