Stiri: Companii

Top Talents România Connected 2020

Talents Connected 2020 are loc în perioada 18-19 noiembrie

06.10.2020

Talents Connected 2020. Catalyst Solutions organizează evenimentul Top Talents România pe data de 18 și 19 noiembrie. Cea de-a 13-a ediție va avea loc exclusiv în mediul online și va deveni cel mai mare eveniment online din țară, dedicat tinerilor cu potențial.

Top Talents România Connected 2020 va reuni companii de renume care se află în căutarea de angajaţi tineri – cei mai buni 500 de tineri din România:

  • studenți în ani terminali
  • masteranzi
  • proaspăt absolvenți
  • tineri care studiază în afara țării

Top Talents România Connected 2020. Participarea este gratuită

Participarea la eveniment este gratuită. Aceasta se face în baza înscrierii pe www.hipo.ro/toptalents până pe data de 10 noiembrie.

Pentru a avea cât mai multe șanse de a fi selectați, participanții trebuie să bifeze cel puțin unul dintre criteriile de mai jos:

• să aibă expunere internațională prin programe dedicate tinerilor (Work&Travel, Erasmus etc);

• să se fi implicat în acțiuni de voluntariat sau ONG-uri studentești;

• să aibă rezultate academice foarte bune, participare la olimpiade, la sesiuni de comunicări știintifice;

• să fi participat la activități extracurriculare: internship, traininguri/workshopuri etc.

„Urmând tradiția ultimilor 12 ani, Top Talents România Connected revine și în 2020 în ajutorul tinerilor cu sau fară experiență și a angajatorilor de top din România, dorind să păstreze la același nivel interacțiunea dintre companiile participante și potențialilor angajați. Așadar pe parcursul celor 2 zile de eveniment, tinerii vor avea ocazia să participe la workshopuri special concepute pentru a ajuta la dezvoltarea lor profesională și personală, să interacționeze cu reprezentanții companiilor participante și astfel să ajungă mai aproape de oportunitatea de carieră dorită”, au anunţat organizatorii evenimentului.

Top Talents România Connected 2020. Companii participante

Primele companii care au confirmat participarea la Top Talents Connected sunt: Austrian Business Agency, BOSCH România, JTI România, Philips și Ursus Breweries, iar lista se află în curs de actualizare.

Sesiuni live

Anul acesta evenimentul va oferi insight-uri valoroase despre trendurile și inovațiile de pe piața muncii, despre care vor fi competențele și joburile viitorului prin abordarea temei „Design Your Career for the Future of Work”, prin sesiuni live precum:

  • Conference Keynote
  • Live Panel Webinar
  • Digital Speed Interviews
  • Networking Career Launch

Primul speaker internațional care și-a confirmat prezența este Daryl Woodhouse – Mental Health, Business Productivity & Wellness Speaker. El va aborda tema “Why smart work and mental fitness drive the best career and business success”.

Top Talents România Connected 2020. Jocuri interactive

În plus, evenimentul îi va menține activi prin jocuri interactive și prezentări precum: concursul Treasure Hunt care va avea loc pe parcursul celor două zile de eveniment la standurile companiilor, masterclass susținute de reprezentanții companiilor, The Infinite Loop powered by Universum Events – un business game care le va pune la încercare tinerilor spiritul de echipă și agilitatea și un moment de amuzament susținut de Trupa Obligo printr-un Improve Show.

Cei mai activi dintre participanții celor două zile de eveniment, vor fi răsplătiți cu Diploma Top Talents, care atestă implicarea și dedicarea tinerilor talentați.

Tinerii interesați să participe la Top Talents Connected se pot înscrie până pe data de 10 noiembrie, accesând site-ul www.hipo.ro/toptalents

Citeşte şi Angajări 2020. Septembrie, cea mai bună lună din ultimul an!