Târg de Crăciun, pe Aeroportul Internațional Henri Coandă

09.12.2015

Compania Națională Aeroporturi București, în colaborare cu Aeroportul Nurnberg, cu sprijinul companiei Wizz Air, organizează mâine, începând cu ora 11.00, un târg de Crăciun în Aeroportul Internațional Henri Coandă București.

La Târgul de Crăciun, care se va desfășura în noul terminal Plecări al Aeroportului Henri Coandă, pasagerii sunt invitați să deguste produse servite la celebrul Christkindlmarkt (Târgul de Crăciun) din Nurnberg: turtă dulce, vin fiert, ceai cald.

În plus, pasagerii vor putea asculta muzică tradițională germană, admirând, totodată, frumusețea costumelor populare ale landului Bavaria, din Germania.

Cei prezenți la Târgul de Crăciun vor putea participa şi la o tombolă cu premii oferite de Compania Națională Aeroporturi București (două vouchere la saloanele Business/VIP), precum și de Aeroportul Nurnberg și Wizz Air (acces la salonul VIP al Aeroportului din Nurnberg, bilete de avion dus-întors București – Nurnberg, city tour și cazare, două nopți, pentru două persoane, în Nurnberg).