Stiri: Stiri

Târg de job-uri în București – Angajatori de TOP

23.10.2013

Cei în căutarea unui loc de muncă sunt așteptați în acest final de săptămână la târgul Angajatori de TOP, care are loc pe 25 și 26 octombrie, la Sala Palatului.

25% dintre job-urile disponibile sunt pentru juniori, 50% pentru specialiști, 25% pentru seniori și manageri, iar topul domeniilor cu cele mai multe oportunități de cariera este deținut de IT &C, Inginerie, Client service, Supply Chain & Logistics, SalesFinanciar – Bancar, Marketing, Producție, Juridic, Resurse umane și Turism.

Cei care sunt în căutare de noi colegi caută oameni pasionați, care cunosc o a doua limbă străinți și sunt orientați spre rezultate.

Pentru locurile de muncă deschise în cadrul evenimentului Angajatori de TOP, procesul de recrutare este format din patru etape: screeningul CV-urilor, urmat de un interviu telefonic, altul individual și cel final.

Pentru a aplica la joburile oferite de companiile prezente în cele două zile, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE – sistem lansat în premieră de Angajatori de TOP. CV-ul în această formă se poate descărca de pe site-ul hipo.ro.

Conferințe tematice

Cei care participă la târgul de locuri de muncă sunt așteptați și la cinci conferințe tematice și nu mai puțin de 21 de workshop-uri de carieră susținute de: JTI, IBM, Dell, EY, Mondelēz România, Rewe, Brainspotting, HP, BRD – Groupe Société Générale, Humangest Group, Genpact, Microsoft, BearingPoint, Accenture, IXIA, Bitdefender, McDonald’s România, Educativa.