Stiri: Companii

Târgul BIFE-SIM 2021

Târgul BIFE-SIM 2021 începe pe 23 septembrie, la Romexpo

22.09.2021

Târgul BIFE-SIM 2021. În perioada 23 – 26 septembrie se desfășoară BIFE-SIM 2021 – Târgul internațional de mobilă, echipamente și accesorii. Evenimentul are loc în pavilionul B2 și pe platformele exterioare ale Centrului Expozițional ROMEXPO și reunește firme cunoscute din industria home & deco.

#BIFESIM2021 este primul târg în format fizic, organizat de ROMEXPO, în pandemie.

„Forțăm revenirea la normalitate cu BIFE SIM 2021 și ne bucurăm că ne putem relua activitatea expozițională. Pentru că sănătatea vizitatorilor și expozanților este o prioritate pentru ROMEXPO, am făcut tot posibilul ca evenimentul nostru să se desfășoare în conformitate cu actualele standarde sanitare. Astfel, am implementat o serie de măsuri pentru siguranța celor care trec pragul Centrului Expozițional ROMEXPO și pentru eliminarea riscului de răspândire a SARS CoV 2. Invităm toți participanții să citească condițiile de acces în Centrul Expozițional ROMEXPO și să țină cont de recomandările noastre pe toată durata vizitei”, a declarat Ionel Gagu, Președinte – Director General ROMEXPO.

Târgul BIFE-SIM 2021. Produsele expuse

Produse în trend din sectorul home & deco sunt expuse și pot fi cumpărate pe perioada evenimentului. Timp de patru zile, vizitatorii au ocazia să descopere cele mai frumoase piese de moblier și obiecte decorative.

Expozanții au pregătit reduceri cuprinse între 10% și 20% la:

  • mobilier generos, fără mânere, cu materiale exclusive, soluții tehnologice pentru reținerea poluanților
  • piese decorative sofisticate
  • mobilier clasic
  • blaturi din piatră naturală, sinterizată sau compozit
  • o gamă largă de canturi pentru mobilă
  • elemente decorative realizate din licheni, mușchi și plante stabilizate
  • canapele din materiale prietenoase cu mediul
  • lucrări artistice
  • piese din fier forjat și finisaje cu foiță de aur

De la #BIFESIM2021 nu lipsesc nici expozanții pentru care sustenabilitatea materialelor este cheia succesului sau care realizează piese de mobilier cu sertare inteligente, încărcător wireless integrat în blat sau priză smart încastrabilă.

Program de vizitare

23 – 26 septembrie 2021: între 10:00 – 18:00

Intrarea este liberă. Accesul în Centrul Expozițional ROMEXPO se va face în baza unor proceduri de triere epidemiologică, respectând legislația în vigoare.

Citeşte şi Romexpo, proiect inedit. Cum se poate transforma centrul expoziţional