Stiri: Companii

Targul BIFE – SIM 2021

Târgul BIFE – SIM 2021 va avea loc în perioada 23 – 26 septembrie

10.09.2021

Târgul BIFE – SIM 2021. În perioada 23 – 26 septembrie, ROMEXPO în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie din România și cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România, organizează BIFE – SIM 2021 – ediție specială cu vânzare.

Evenimentul se desfășoară în pavilionul B2 și pe spațiul exterior al Centrului Expozițional ROMEXPO.

Târgul BIFE – SIM 2021. Noutăţile anului

În cadrul târgului se vor prezenta noutățile anului 2021 din domeniul mobilei și decorațiunilor interioare.

„Ediția din 2021 a BIFE SIM se desfășoară sub semnul revenirii la normalitate. Organizăm evenimentul în Centrul Expozițional ROMEXPO și pe platformele exterioare, respectând legislația și recomandările autorităţilor. Știm că a fost o perioadă dificilă pentru toată lumea și că industria mobilei a avut de suferit, însă doar împreună putem să readucem publicului bucuria de a participa la evenimente în format fizic și de a avea contact cu firme de prestigiu din sector. Fiind convinși că promovarea produselor și serviciilor într-un cadru profesionist a rămas o prioritate pentru companiile care făceau o tradiție din participarea la BIFE SIM, lansăm invitația de a ni se alătura și în această toamnă la cel mai important eveniment dedicat industriei de mobilă din România și străinătate”, transmite Mihai Costriș, Director Executiv ROMEXPO.

Târgul BIFE – SIM 2021. Concept

Conceptul BIFE – SIM 2021 are în vedere prezentarea elementelor de design cu stilurile, culorile și materiale anului, dar și aplicații și echipamente smart care asigură confortul unei locuințe.

În plus, publicul are posibilitatea să achiziționeze piese de mobilier și accesorii decorative la prețuri speciale, ediția de anul acesta fiind una cu vânzare.

În aceeași perioadă cu BIFE – SIM se desfășoară și COSMETICS BEAUTY HAIR 2021 – Expoziție internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporaIă și coafură.

Program de vizitare

  • 23 – 26 septembrie 2021: între 10:00 – 18:00

Intrarea este liberă. Accesul în Centrul Expozițional ROMEXPO se va face în baza unor proceduri de triere epidemiologică, respectând legislația în vigoare.

Citeşte şi Romexpo, proiect inedit: Cum se poate transforma centrul expoziţional