Stiri: Companii

Târgul Cadourilor de Crăciun și Antique Market, la Romexpo

30.11.2016

Pe 7 decembrie începe, la Romexpo, Târgul Cadourilor de Crăciun și Antique Market. Astfel, în perioada 7 – 11 decembrie,  ajutoarele lui Moș Crăciun te inspiră să alegi cadourile potrivite. Târgul Cadourilor de Crăciun se transformă timp de cinci zile într-un spaţiu în care ideile de cadouri prind viață sub formă de: dulciuri şi delicatese tradiţionale de sezon, produse vestimentare şi accesorii (bijuterii, genţi, încălţăminte), cosmetice, obiecte de artă decorativă, decoraţiuni specifice sărbătorilor, antichităţi, brazi, etc.

Companiile participante la târg se întrec în oferte promoționale și reduceri între 10 și 50%, valabile pe toată perioada târgului.

În completarea ofertelor pentru sărbătorile de iarnă vine și Antique Market
(7-11 decembrie, Pavilionul C2-Romexpo) locul de întâlnire atât al artiștilor, cât și al iubitorilor de artă și al colecționarilor.

Târgul găzduieşte pentru expunere și evaluare, piese de mobilier și decorațiuni interioare, artă plastică, obiecte personale și de colecție, argintărie și porțelanuri, bijuterii vechi, jucării, vehicule de epocă și multe altele.

Intrarea la Târgul Cadourilor de Crăciun și Antique Market este liberă.

Program de vizitare  – Târgul Cadourilor de Crăciun și Antique Market:
Miercuri – sambata, 7-10 decembrie 2016, orele: 10.00-19.00
Duminica, 11 decembrie  2016, orele: 10.00-18.00

Loc de desfaşurare: Pavilioanele C1 și C2