Stiri: Retail

Targul de Cafea Auchan 2021

Târgul de Cafea Auchan 2021: Până când are loc evenimentul?

22.01.2021

Târgul de Cafea Auchan 2021. Hipermarketurile Auchan găzduiesc cea de-a noua ediție a Târgului de Cafea și Ceai până pe data de 9 februarie 2021. Evenimentul propune clienților peste 350 de articole din gamele de cafea și ceai, precum și alte peste 200 de produse din game complementare, precum dulciuri, lactate și accesorii de preparare și servire.

Târgul de Cafea Auchan 2021. Noutăţi

„Târgul de Cafea și Ceai este unul dintre evenimentele emblematice pentru Auchan și a cărui ofertă crește de la an la an, selecția fiind făcută în ton cu preferințele consumatorilor și tendințele pieței. Astfel, pe lângă produsele și mărcile consacrate, ediția curentă aduce și o serie de noutăți precum extinderea sortimentului internațional cu cafea vietnameză, introducerea brandurilor Costa Coffee și Starbucks, dar și dezvoltarea gamelor de produse bio”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing.

Târgul de Cafea Auchan 2021. Preferinţele românilor

Una dintre principalele tendințe de consum pe plan local o reprezintă creșterea segmentelor de cafea boabe și capsule de cafea.

Deşi cafeaua măcinată rămâne în continuare pe primul loc în preferințele consumatorilor, categoria este în scădere, românii dorindu-și tot mai mult să consume o cafea de calitate superioară. În ceea ce privește sortimentul de cafea preferat, consumatorii români preferă cu precădere blend-urile, respectiv mixul între Arabica și Robusta, ce oferă un gust echilibrat și familiar clienților.

Peste 250 de articole de cafea și peste 100 de ceai sunt disponibile în acest an la Târgul care se desfășoară pe aleea centrală din hipermarketurile Auchan. Alături de acestea, oferta mai include și o gamă variată de dulciuri asociate consumului de ceai și cafea, articole de menaj, lactate și echipamente și accesorii pentru preparare și servire.

Produse bio şi ecologice

Din oferta totală, aproximativ 50 dintre produse sunt bio și ecologice, inclusiv produse marcă proprie Auchan, prin care compania își continuă demersurile de încurajare a unei alimentații sănătoase. De altfel, potrivit companiei, segmentul de produse Eco cunoaște o evoluție treptată, devenind o alegere firească pentru consumatorii responsabili, care, pe lângă o aromă îmbogățită, își doresc să contribuie și la protejarea mediului înconjurător.

„Cafeaua bio se diferențiază prin respectarea standardelor din domeniu și prin atenția deosebită care se acordă procesului de cultivare a cafelei. În plus, cafeaua bio din gama Auchan este cultivată de către producători certificați UTZ, care dovedesc angajamentul pentru o activitate economică sustenabilă, reponsabilitate socială și bune practici agricole”, a completat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing.

Produsele din cadrul Târgului pot fi cumpărate și online.

Citeşte şi Investiţii imobiliare: 914 milioane de euro în 2020