Targul de Cariera Feroviară in Romania

Târgul de Carieră Feroviară în România: Ce locuri de muncă sunt disponibile?

07.12.2020

Târgul de Carieră Feroviară în România. În perioada 8-9 decembrie 2020 are loc cea de-a III-a ediție a Târgului de Carieră Feroviară în România, care în acest an este organizat în format online, din cauza măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19. În cadrul târgului, sunt posturi disponibile în toate zonele țării, de la Constanța la Arad și de la Craiova la Timișoara.

CFiR, singura platformă de resurse umane care se ocupă strict de domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină, continuă seria Târgurilor de Carieră Feroviară în România cu ediţia a III-a. Evenimentul le oferă tuturor persoanelor interesate de a-și începe sau consolida o carieră în acest domeniu. În plus, cei interesaţi vor avea șansa de a intra în contact direct cu angajatorii.

Târgul de Carieră Feroviară în România. Oferte atractive

Participanții vor găsi oferte atractive la eveniment. De asemenea, ei vor avea posibilitatea de a interacționa cu cei mai activi şi importanţi angajatori de pe piaţă.

„Evenimentul le oferă candidaților posibilitatea unei cariere feroviare, propunând atât locuri de muncă, cât și stagii de practică și oferte de cursuri de calificare. Domeniul feroviar oferă o stabilitate a locurilor de muncă prin însuși specificul său: nu sunt proiecte cu durată limitată de execuție (cum este cazul constructorilor sau al proiectanților) și un domeniu de viitor, în condițiile eforturilor depuse la nivel european pentru trecerea la moduri de transport ecologic”, au anunţat organizatorii

Târgul de Carieră Feroviară în România. Locuri de muncă disponibile în toată țara

Doritorii au la dispoziție o ofertă extrem de variată de locuri de muncă și în toate zonele țării.

Astfel, sunt posturi disponibile în Bucuresti, Craiova, Buzău, Deva, Arad, dar și în Constanța, Iași sau Timișoara.

„Faptul că în acest an Târgul de Carieră Feroviară în România este organizat în format online nu are numai dezavantaje, ci și reale avantaje. Cei care se află în căutarea unui loc de muncă nu trebuie să mai dea bani pe tren pentru a veni la București – interviurile pot fi susținute de oriunde din țară sau chiar din străinătate. Este necesar doar un dispozitiv – desktop, laptop, tabletă sau chiar telefon – conectat la Internet”, conform organizatorilor Târgului de Carieră Feroviară în România.

Târgul de Carieră Feroviară în România. Paşi de urmat

Cei care îşi doresc să îşi găsească un loc de muncă trebuie să ţină cont de următorii pașii pe care ar trebui să îi urmeze pentru a-ți crește șansele de a fi chemaţi la un interviu:

  • Să identifice anunțurile de angajare care se potrivesc
  • Să trimită, împreună cu CV-ul, o scrisoare de intenție
  • Să aibă un CV relevant din punct de vedere al postului la care aplică
  • Atașează, la aplicare, toate documentele cerute în anunț

Ce trebuie să faci pentru a participa la Târgul de Carieră Feroviară în România

  • Să ai cont și să îți completezi CV-ul pe platforma CFiR
  • Să urmărești ofertele angajatorilor pe site-ul târgului
  • Să te înscrii la interviuri și să obții confirmarea din partea angajatorului
  • Să îți instalezi aplicația Zoom și să te înregistrezi pentru Târgul de Carieră Feroviară în România
  • Să accesezi Zoom cu cel puțin 5 minute înainte de ora interviului și să aștepți să fii introdus la interviu

Citeşte şi Modernizare şcoli România: 100 de milioane de euro de la BERD

 

 

 

Citiți și despre: