Targul de Craciun Viena 2019 deschidere si program

Târgul de Crăciun Viena 2019. Pe ce dată se deschide? Program complet

28.10.2019

Târgul de Crăciun Viena 2019. Spiritul Crăciunului ajunge și în 2019 în fața Primăriei din Viena. Astfel, respectând o tradiție veche de peste 600 de ani, cel mai vechi și faimos Târg de Crăciun Vienez creează un Crăciun de vis pentru tineri și bătrâni deopotrivă.

Târgul de Crăciun Viena 2019 program:

Târgul de Crăciun din Viena și Vienna Christmas Dream vor fi deschise publicului în zona Primăriei din Viena în perioada 15 noiembrie 2019 – 26 decembrie 2019.

”Delicateți culinare (OTS) în târg, copii care gătesc prăjituri și împachetează cadouri de Crăciun și magia Crăciunului în Parcul Primăriei decorat ca atare: începând cu 15 noiembrie și până pe 26 decembrie, Târgul de Crăciun Vienez și Vienna Christmas Dream vă invită să vă petreceți câteva ore relaxante. Mirosul castanelor coapte și al migdalelor, corurile naționale și internaționale și trompetiști, precum și reprezentații ale Nașterii Domnului creează o atmosferă de sărbătoare. Câteodată, s-ar putea zări și ”Christkindl”, au anunțat organizatorii.

Târgul de Crăciun Viena 2019 data. Recreație pe gustul tuturor

Tradiționalul Târg de Crăciun Vienez oferă recreație pe gustul tuturor:

  • atmosfera veselă a unui târg de Crăciun
  • un spectacol cu copii
  • posibilitatea să patinați în Parcul Primăriei
  • atracții culturale.

Târgul de Crăciun Viena 2019. Volkshalle-ul Primăriei

În Viena, Crăciunul devine special pentru întreaga famile. Copiii, în mod special, se pot distra de minune în Volkshalle-ul Primăriei, unde pot găti biscuiți și decora cadouri de Crăciun.

Christkindl va spune povești de Crăciun

Acolo, îl vor putea întâlni și pe ”Christkindl”, care va spune povești de Crăciun, va vorbi cu cei mici și le va accepta listele de cadouri. Cei care doresc și mai multă distracție de Crăciun se pot da în trenul cu reni, în roată sau în istoricul carusel din Parcul Primăriei.

De asemenea, tradiționalul ”Christkindlmarkt” este locul perfect în care să cumpărați cadouri micuțe pentru cei dragi.

Citește și Se deschide cel de-al doilea hub comunitar din țara noastră! Coresi Brașov

 

 

 

Citiți și despre: