Stiri: IT&C

Târgul de joburi BESTEngineer Braşov are loc în perioada 6-7 noiembrie

03.11.2015

BESTEngineer organizează în perioada 6-7 noiembrie un târg de locuri de muncă, în cadrul Coresi Shopping Resort, pentru ingineri şi experţi IT. Aflat deja la cea de-a cincea ediţie, BESTEngineer Braşov aduce un număr mare de angajatori şi o varietate de job-uri pentru candidaţii cu experienţă, dar şi stagii de practică şi burse plătite pentru studenţi.

„În România, ca şi la nivel internaţional, cererea angajatorilor pentru ingineri este în creştere. La ora actuală, peste 15.000 de companii care caută ingineri. Conform Asociaţiei Inginerilor Germeni, doar în Germania sunt disponibile 98.000 de locuri de muncă. Şi cererea creşte repede”, au afirmat organizatorii BESTEngineer.

Printre companiile care vor fi prezente la târgul de job-uri se numără Continental Corporation, Autoliv România, MIELE, Benchmark electronics, CERNER, Elektrobit, Hutchinson, EIRTIGHT, ICCO Systems, Premium Aerotec, CANAM Group, TRIGO Group, ICCO Energ, Stabilus, PSS, CRH (fosta Lafarge), Kastamonu România, ISKO România, HRC, APT, Teaching, precum şi multe alte companii.

În cele două zile de eveniment, reprezentaţii companiilor angajatoare vor ofero informaţii despre cele peste 300 de oferte actuale de angajare sau despre proiectele viitoare pe care le au în plan.

Mai multe informaţii puteţi găsi pe site-ul evenimentului bestengineer.eu.