Slide

Stiri: Companii

Târgul de joburi West Gate Career District va avea loc în perioada 20-26 aprilie

20.04.2015

Warning: DOMDocument::loadHTML(): htmlParseEntityRef: no name in Entity, line: 9 in /home/jurnalul/public_html/www/wp-content/themes/jurnalul/functions.php on line 2878

Campusul privat West Gate Studios va organiza în această lună primul târg de joburi desfășurat într-un campus – West Gate Career District. Conform organizatorilor, evenimentul va reuni 20 de companii participante și va atrage peste 2.000 de vizitatori.

Prima ediție a târgurilor va avea loc în perioada 20-26 aprilie, în complexul West Gate din Bulevardul Preciziei, şi își propune să reunească, sub aceeași cupolă, companii relevante din toate domeniile de activitate, de la IT la sistemul medical, cu scopul de a facilita accesul studenților la ofertele disponibile pe piața muncii.

Pe durata evenimentului, 20 de companii vor avea ocazia de a-și promova posturile vacante și stagiile de practică.

„Conceptul evenimentului este unic: echipa organizatoare este formată exclusiv din studenți, întrucât noi înțelegem cel mai bine ce îi atrage pe tineri, iar locația aleasă completează ideea centrală a West Gate Career District: un eveniment organizat de și pentru studenți”, a declarat Mihaela Cazacu, președintele Consiliului Rezidenților West Gate Studios.

Conform acesteia, pe lângă cei 1.800 de tineri care locuiesc în West Gate Studios, sunt aşteptaţi la eveniment și studenţi vecini cazați în căminele din apropiere.

„Prin dezvoltarea West Gate Studios, primul campus privat din România, ne-am dorit încă de la început să oferim tinerilor mai mult decât spații pentru locuire, să le oferim o comunitate . Suntem mândri că în doar cei trei ani de funcționare, Consiliul Rezidenților a reușit să organizeze peste 50 de evenimente: de la workshop-uri, la petreceri tematice și diverse activități educaționale”, a afirmat Liviu Tudor, președintele Genesis Developement, proprietarul West Gate Studios.