Stiri: Companii

Târgul de mobilă BIFE-€“ SIM are loc în septembrie, la Romexpo

06.05.2015

Cel mai mare eveniment dedicat industriei de mobilă „BIFE-€“ SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii” va avea loc în luna septembrie la Romexpo. Încă de pe acum, companii importante din România și din străinătate își rezervă deja spațiile de expunere și se pregătesc să impună tedinţele în domeniu pentru următoarea perioadă.

Înscrierile la BIFE-SIM au început încă din luna martie şi continuă în ritm alert, iar din centralizările organizatorilor reiese un interes în creştere pentru participarea la eveniment.

Astfel, până la ora actuală, se observă un trend ascendent față de ediția precedentă, creșterea fiind de 5% atât în ceea ce privește numărul de expozanți, cât și suprafața de expunere: 68 de companii din România și din afară au ocupat deja o suprafața de 5.500 mp.

Ediţia din 2014 a BIFE-SIM a reunit peste 325 de producători, importatori și distribuitori de mobilă, echipamente și accesorii din România și din alte 9 țări (China, Danemarca, Germania, Italia, Republica Moldova, Polonia, Spania, Turcia și Ucraina), pe o suprafață de 30.000 mp.

Per total, evenimentul a fost vizitat de 23.422 persoane din țară și în străinătate.

Prima etapă a înscrierilor la BIFE-SIM 2015 se încheie pe data de 20 mai, evenimentul aducând sub același acoperiș companii activând în diferite zone ale industriei de mobilă: mobilier clasic, mobilier modern și design, decorațiuni interioare și exterioare, canapele, fotolii, scaune, mobilier pentru spații publice, construcții din lemn, mobilier de grădină, feronerie, lacuri, vopsele, adezivi și alte materiale auxiliare pentru industria mobilei, materii prime și componente pentru industria mobilei, tehnologii, utilaje și echipamente sau asociații și instituții de profil.