Targul de Turism 2021

Târgul de Turism 2021 începe pe 18 februarie: Se anunţă reduceri masive pentru vacanţe!

16.02.2021

Târgul de Turism 2021. În perioada 18 – 21 februarie are loc Târgul de Turism al României – ediția virtuală. Evenimentul organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, reprezintă cea mai inedită experiență digitală din domeniul turismului.

Târgul de Turism 2021. Platforma #TTRVirtual

Platforma #TTRVirtual a fost special dezvoltată pentru acest târg, are un design responsive, oferă o experiență excelentă de navigare și pune accent pe utilizarea intuitivă. Aceasta cuprinde:

 • Homepage – pavilionul ROMEXPO
 • Lobby – pavilionul B3
 • Expo Area – pavilionul cu standuri virtuale personalizate care pot fi accesate cu un singur click de către vizitatori
 • zona pentru Conferințe Live
 • Market Place
 • Business Meeting Point

În acest an, Zona de Market Place este vedeta târgului virtual, fiind secțiunea exclusiv B2C și este pentru prima dată în România când este integrată într-un astfel de produs. Aici se regăsesc ofertele firmelor expozante pe care vizitatorii le pot accesa foarte rapid datorită sistemului inteligent de filtre de căutare.

Târgul de Turism 2021. Acces rapid

Târgul de Turism oferă expozanților acces rapid la cel mai complex instrument de promovare, ocazia să se întâlnească online cu o rețea globală de clienți, o expunere semnificativă în online, posibilitatea să își promoveaze produsele și serviciile într-un stand virtual personalizat, interacțiune cu clientul prin chat sau video call și impusionează creșterea vânzărilor.

La #TTRVirtual2021, vizitatorii beneficiază de acces gratuit pe baza înregistrării.

Ediția virtuală din acest an se adresează atât vizitatorului tradițional care este în căutare de vacanțe sau sejururi pe meleaguri românești, vânează oferte all inclusive sau destinații de familie, cât și călătorului nonconformist care preferă destinațiile inedite și contactul direct cu obiceiurile locului, căruia îi plac vacanțele de tipul do-it-yourself și este prieten cu tehnologia.

Târgul de Turism 2021. 125 de expozanţi

Platforma reunește 125 de expozanți din România și străinătate: Bulgaria, Grecia, Muntenegru, Tunisia. Aceştia au pregătit o largă paletă de oferte pentru pentru pasionații de călătorie, au prețuri avantajoase, vacanțe personalizate și recomandări pentru călătorii în siguranță. Toate acestea vor putea fi accesate de publicul larg din 18 februarie, ora 10:00, în platforma virtuală (www.targuldeturism.ro).

Cele mai frumoase zone turistice din România sunt promovate la #TTRVirtual2021: Buzău, Hunedoara, Maramureș, Covasna, Călimănești, Bistrița – Năsăud, Craiova, Botoșani, Dâmbovița, Dolj, Harghita, Mureș, Tulcea, Timiș, Timișoara, Târgoviște, Techirghiol, Zalău, Zlatna, Valea Buzăului, Băile Herculane, Suceava.

Târgul de Turism 2021. Vacanţe de Paşte şi de 1 Mai

Pentru cei care își doresc o vacanță de Paște și 1 Mai pe meleaguri românești, expozanții au pregătit pachete cu discounturi între 10% – 30% și servicii de închiriere a mașinilor la prețuri reduse.

Nu lipsesc nici sejururile all inclusive sau de tipul demi-pensiune pe litoralul românesc, bulgăresc sau grecesc. Pentru vacanțele achiziționate pe perioada târgului, vizitatori pot beneficia de reduceri cuprinse între 10% și 30% la hoteluri 3*, 4* sau 5*.

De asemenea, la #TTRVirtual2021, vizitatorii vor găsi și oferte speciale pentru destinațiile exotice sigure:

 • Maldive
 • Thailanda
 • Zanzibar
 • Dubai
 • Egipt
 • Tunisia

„Ne bucurăm că reprezentanții industriei turismului au înțeles că doar împreună putem să readucem la viață turismul și că oamenii au nevoie de astfel de evenimente, chiar și online, pentru că sunt optimiști și abia așteaptă să călătorească. Vă invit să vă înregistrați în platformă și să explorați lumea la #TTRVirtual”, a transmis Mihai Costriș, Director Executiv.

Program de vizitare

18 – 21 februarie 2021: între 10:00 – 18:00

Citeşte şi Prima Casă 2021. Noile condiţii pentru Programul Noua Casă 2021

 

 

 

Citiți și despre:

 • Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceriIdei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri Idei de mesaje de Sărbători pentru mediul de afaceri. În perioada Sărbătorilor de Iarnă nu trebuie să vă neglijaţi nici partenerii de business şi nici angajaţii. Trebuie să le transmiteţi şi acestora, aşa cum […]
 • Angajatori de TOP Virtual: Black Friday pentru joburiAngajatori de TOP Virtual: Black Friday pentru joburi În perioada 30 octombrie – 12 noiembrie are loc cea de-a 10 ediție a târgului de carieră, Angajatori de TOP Virtual. Nu mai puţin de 140 de companii și 5000 de joburi în industrii precum IT, Servicii și BPO, […]
 • Rețeaua Penny Market se extinde și ajunge la 223 magazineRețeaua Penny Market se extinde și ajunge la 223 magazine Planurile de expansiune ale REWE România continuă și în luna martie cu deschiderea magazinului PENNY Market din Breaza, județul Prahova. Rețeaua ajunge astfel la 223 magazine operaționale în România. Având […]
 • Rețeaua PENNY Market ajunge la 222 magazineRețeaua PENNY Market ajunge la 222 magazine Planul de expansiune al REWE România continuă și în februarie 2018, odată cu deschiderea magazinului PENNY Market din Târgu Jiu. Rețeaua ajunge, aşadar, la 222 magazine operaționale în ţara […]
 • Rom Paper a lansat un nou brand: MototolRom Paper a lansat un nou brand: Mototol Rom Paper, cel mai mare producător de șervețele din România, a lansat un nou brand de produse de hârtie de uz casnic: Mototol. Noul Brand, al cărui mesaj este „Mototol de ajutor“, îşi propune să surpindă […]