Targul de Turism al Romaniei 2019 ROMEXPO

Târgul de Turism al României 2019 ROMEXPO: Anunțul organizatorilor

27.09.2019

Târgul de Turism al României 2019 ROMEXPO. Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României va avea loc la ROMEXPO între 14 și 17 noiembrie 2019. Expoziția va fi organizată în Pavilionul B1. Printre sutele de expozanți ai manifestării se numără agenții de turism, tour-operatori care vor prezenta zonele turistice din România prin intermediul: Administrațiilor Publice Locale, Asociațiilor de Turism, Oficiilor de Turism, Consiliilor Județene și primăriilor.

Târgul de Turism al României 2019 ROMEXPO. Privilegii

”Companiile care nu și-au rezervat încă loc la ediția de toamnă a Târgului de Turism se mai pot înscrie pentru a se afla, astfel, între privilegiații care-și întâlnesc direct publicul!
Târgul de Turism al României beneficiază de o campanie media puternic targetată, care se desfășoară atât în mass-media tradițională (presă scrisă, radio, TV), cât și în mediul on-line, în special pe rețelele de socializare”, au anunțat reprezentanții Romexpo.

Un instrument optim pentru companiile din domeniul turismului

Târgul reprezintă un instrument optim pentru companiile care activează în domeniul turismului pentru promovarea celor mai bune oferte de vacanță către publicul larg, care este din ce în ce mai dornic să își planifice din timp călătoriile, dar și pentru realizarea de parteneriate noi și aprofundarea celor existente.

Mediatizarea de care Târgul de Turism are parte an de an îl face să devină o scenă de pe care niciun actor important din domeniul turismului nu trebuie să lipsească.

Târgul de Turism este unul dintre cele mai importante evenimente organizate de ROMEXPO. Peste 10.000 de vizitatori au ales să îl viziteze la ediția de toamnă 2018.

Târgul de Turism al României 2019 ROMEXPO. Informații suplimentare

Puteți găsi mai multe informații despre Târgul de Turism al României pe:

  • www.targuldeturism.ro
  • pagina de Facebook Târgul de Turism al României ROMEXPO

Citește și Business Center The President s-a deschis! Acesta găzduiește cel mai mare magazin dm din București. Unitatea este situată în sectorul 2, pe Bd. Dacia nr. 169

 

 

 

Citiți și despre:

2 păreri la “Târgul de Turism al României 2019 ROMEXPO: Anunțul organizatorilor

  1. Pingback: Programul Rabla 2019 calendar - Perioada inscriere | Jurnalul de Afaceri

  2. Pingback: Expo Drink 2019 Romexpo - Companii participante | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.