Targul de Turism al Romaniei 2020

Târgul de Turism al României 2020 va avea loc în perioada 20-23 februarie

04.11.2019

Târgul de Turism al României 2020. Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României va avea loc la ROMEXPO în perioada 20 – 23 februarie 2020, în Pavilioanele B1 și B2 din Centrul Expozițional. Evenimentul se va desfășura concomitent cu ROMHOTEL – expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante.

Târgul de Turism al României 2020. Oferte

”ROMEXPO vă invită să vă alăturați companiilor care și-au rezervat deja stand la cea mai amplă manifestare din România dedicată turismului național și internațional! Aveți deja pregătite oferte early-booking, pachete turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc pentru vara anului 2020, city-breakuri în marile capitale europene, oferte pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale departe de agitaţia oraşelor sau reduceri pentru destinaţii exotice în vogă? Nimic mai simplu! Contactați organizatorii Târgului de Turism al României și planificați-vă participarea la eveniment!”, potrivit sursei citate.

Târgul de Turism al României 2020. Participanți

Printre sutele de expozanți tradiționali ai târgului se numără agenții de turism, tour-operatori, zonele turistice din România fiind reprezentate de:

  • administrații publice locale
  • asociații de turism
  • oficii de turism
  • consilii județene
  • primării

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României beneficiază, ca în fiecare an, de o campanie media intensă, desfășurată atât în mass-media tradițională (presă scrisă, radio, TV), cât și în mediul on-line, în special pe rețelele de socializare.

Romhotel 2020

În plus, organizarea împreună cu Romhotel contribuie la atragerea unui public vizitator specialist variat. Mai exact, Romhotel reprezintă o platformă ideală pentru expunerea, în condiții profesioniste, a noutăților și tendințelor unei piețe în continuă schimbare, așa cum este industria ospitalității românești.

Târgul de Turism al României este una dintre manifestările de referință ale ROMEXPO, fapt demonstrat și de numărul foarte mare de vizitatori la ediția de primăvară 2019. Nu mai puțin de 21.500 de vizitatori au profitat de promoțiile pentru vacanțe prezentate de companiile expozante la eveniment și au valorificat ofertele de produse şi servicii specifice pieţei de HoReCa din cadrul târgului Romhotel 2019.

Târgul de Turism al României este organizat de ROMEXPO

Târgul de Turism al României este organizat de ROMEXPO, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu:

  • Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR)
  • Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR)
  • Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC)

Citește și Compania de produse naturiste Walmark a fost vândută. Cine este noul proprietar?

 

 

Citiți și despre:

O părere la “Târgul de Turism al României 2020 va avea loc în perioada 20-23 februarie

  1. Pingback: Therme Bucuresti evenimente Heroes of the Galaxy | Jurnalul de Afaceri

Comentariile nu sunt permise.