Stiri: Companii

Targul de Turism al Romaniei 2020

Târgul de Turism al României 2020: Vacanțe cu prețuri reduse

23.01.2020

Târgul de Turism al României 2020. Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României va avea loc în perioada 20 – 23 februarie în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO. Astfel, agitația sărbătorilor de iarnă a trecut, așa că este timpul să te gândești la vacanța perfectă pentru anul 2020.

”Îți dorești o călătorie în locuri inedite alături de cei mai buni prieteni? Visezi la o vacanță romantică pe plaje îndepărtate și exotice? Vrei să te relaxezi împreună cu cei dragi pe litoral într-un sejur all-inclusive? Ești gata să îți forțezi limitele în călătorii de aventură sau îți dorești pur și simplu o vacanță la SPA? Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României care se va desfășura între 20 și 23 februarie în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional ROMEXPO este răspunsul”, a anunțat Romexpo, organizatorul târgului.

Târgul de Turism al României 2020. 120 de expozanți

Cei peste 120 de expozanți înscriși deja au pregătit cele mai bune oferte pentru ca vacanțele din 2020 să fie de neuitat.

Printre expozanții tradiționali ai manifestării se numără:

  • agenții de turism
  • tour-operatori
  • administrații publice locale
  • asociații de turism
  • oficii de turism
  • consilii județene
  • primării.

Târgul de Turism al României 2020. O sărbătoare a călătorilor pasionați

Târgul de Turism al României este mai mult decât o manifestare expozițională. Este o sărbătoare a călătorilor pasionați, dar și a tuturor celor care promovează constant turismul autohton și internațional, a tour-operatorilor și agențiilor care se întrec în a prezenta oferte pe placul cât mai multor vizitatori.

Evenimentul este una dintre manifestările de referință ale ROMEXPO, fapt demonstrat și de numărul foarte mare de vizitatori la ediția de primăvară 2019 a târgului. Atunci, nu mai puțin de 21.500 de vizitatori au profitat de promoțiile pentru vacanțe prezentate de companiile expozante la Târgul de Turism al României I 2019.

Despre Târgul de Turism al României 2020

Târgul de Turism al României este organizat de ROMEXPO, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu:

  • Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR)
  • Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR)
  • Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Ediția de primăvară a Târgului de Turism al României are loc împreună cu ROMHOTEL – Expoziție internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante.

Târgul de Turism al României 2020. Program de vizitare:

20 – 22 februarie (joi – sâmbătă): între orele 10.00 – 18.00

23 februarie (duminică): între orele 10.00 – 16.00

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe: www.targuldeturism.ro.

Citește și Târguri Romexpo 2020. Cinci manifestări cu tematică home & deco