Targul de Turism al Romaniei 2021

Târgul de Turism al României 2021: Când are loc expoziţia virtuală?

25.01.2021

Târgul de Turism al României 2021. ROMEXPO lansează #TTRVirtual, prima manifestare din calendarul expozițional 2021 care se desfășoară pe o platformă digitală. Târgul de Turism al României (I) are loc între 18 – 21 februarie. Evenimentul își propune să sprijine întreaga industrie de turism care este puternic afectată în această perioadă.

Târgul de Turism al României 2021. Ce spun reprezentanţii ROMEXPO?

„Solidaritatea și capacitatea de a ne adapta la noua realitate ne ajută să trecem mai ușor peste aceaste vremuri dificile din punct de vedere economic și social. Ne-am dorit să rămânem conectați cu vizitatorii, expozanții și partenerii noștri, iar cu ajutorul tehnologiei, perseverenței și profesionalismului am dezvoltat conceptul #TTRVirtual – un eveniment care redă experiența din pavilioanele Centrului Expozițional ROMEXPO în mediul online. Invit agențiile de turism, tour-operatorii, autoritățile care promovează cele mai frumoase locuri din România, organizatorii de circuite locale și internaționale, să se alăture cu încredere târgului nostru”, a declarat Ionel Gagu – Președinte Director General ROMEXPO.

Platforma virtuală, special creată pentru Târgul de Turism al României, cuprinde:

  • Homepage – pavilionul ROMEXPO
  • Lobby – pavilionul B3
  • Expo Area – pavilionul cu standuri virtuale personalizate
  • zona pentru Conferințe Live
  • Market Place
  • Business Meeting Point

Târgul de Turism al României 2021. Oferte de vacanţe

Companiile vor avea ocazia să cucerească turiștii cu mega oferte către cele mai frumoase și sigure destinații de vacanță și să-și promoveze serviciile turistice, să interacționeze prin chat sau video call cu potențialii clienți sau parteneri, să crească vizibilitatea brandului în mediul online și implicit vânzările.

Vizitatorii platformei #TTRVirtual2021 vor avea parte de cea mai amplă experiență din domeniul turismului. Accesul este gratuit și se face pe baza înregistrării înainte de începerea târgului, standurile virtuale vor fi vizitate din confortul casei, iar ofertele speciale pot fi găsite rapid datorită sistemului inteligent de filtre de căutare.

Firmele interesate pot găsi informații utile despre soluțiile și pachetele de participare pe www.targuldeturism.ro.

Program de vizitare a #TTRVirtual

18 – 21 februarie 2021: între 10:00 – 18:00

Citeşte şi Certificatul CELTA: Ce avantaje aduce? 

 

Citiți și despre: