Stiri: Companii

Corteva Agriscience

Târgul de Turism al României 2024 Romexpo: Rezervă-ți vacanța de vis cu bani puțini!

15.02.2024

Târgul de Turism al României 2024 Romexpo. În perioada 15 – 18 februarie, ROMEXPO te invită la ediția de primăvară a Târgului de Turism al României. Evenimentul are loc în pavilionul B2 din Centrul Expozițional și prezintă cele mai avantajoase pachete turistice pentru anul 2024.

Reduceri exclusive

Timp de 4 zile, ai ocazia să descoperi reduceri exclusive, pachete all-inclusive și promoții de neratat care îți pot transforma visurile de călătorie în realitate. Fie că ești în căutarea unei escapade urbane sau a unei vacanțe pe o insulă exotică, avem variante pentru toate gusturile.

La Târgul de Turism al României poți achiziționa o vacanță de 7 nopți în Turcia – Antalya, cu zbor și regim all inclusive, cu doar 389 euro. Iar dacă preferi să îți petreci concediul mai aproape de casă, în Bulgaria, poți sta la plajă, 5 nopți, cu doar 89 euro.

City break-uri

Bucură-te de reduceri de până la 50% la city break-uri în Barcelona, Roma, Istanbul, Atena, Lisabona, Paris, Madrid, Londra, Milano și Florența, sau alege un pachet pentru concediul de vară, cu o reducere de până la 40%, în Turcia, Bulgaria, Grecia, Spania, Italia sau Cipru.

Dacă ai în plan o destinație exotică, la #TTRI2024 găsești pachete de lux cu buget accesibil. Companiile au pregătit reduceri de până la 30% pentru Bali, Maldive, Mauritius, Seychelles, Tulum sau Punta Cana.

Oferte și pentru vacanța de 1 Mai și Paște 2024

Agențiile și tour operatorii se întrec în oferte și pentru vacanța de 1 Mai și Paște 2024. Alege cele mai bune variante de cazare pe litoralul românesc sau în inima Carpaților, cu un discount de până la 30%.

Pe lângă partea expozițională și pachetele avantajoase pregătite pentru pasionații de călătorii, Târgul de Turism al României oferă și o platformă interactivă de dezbateri în care se prezintă exemple de bune practici din domeniul turismului și topul destinațiilor turistice pentru anul 2024. În plus, cei interesați pot participa la o serie de lansări de cărți de travel.

Manifestarea intermediază și întâlniri de business între antreprenori și reprezentanți ai domeniului turistic, într-un cadru profesionist de networking.

”Vă așteptăm la târg să experimentați întâlniri directe cu experți din industrie, ghizi locali și reprezentanți ai agențiilor de turism și să beneficiați de oferte speciale și sfaturi prețioase pentru o vacanță incredibilă”, anunță organizatorii.

Târgul de Turism al României 2024 Romexpo. Program vizitare:

15 – 17 februarie, în intervalul orar 10:00 – 18:00
18 februarie, în intervalul orar 10:00 – 16:00

Bilet intrare: 20 lei/zi

Detalii suplimentare pe www.targuldeturism.ro

 

Citește și MIPE a transmis Comisiei Europene cea de-a treia cerere de plată din cadrul PNRR