Stiri: Companii

Târgul de Turism al României. Ofertele agenţiilor pentru vacanţe în România şi în străinătate

18.02.2016

Mai este doar o săptămână până începe ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României, care seare loc între 25 şi 28 februarie 2016 la Romexpo. Târgul este considerat locul ideal în care să va planificaţi vacanţă, în condiţiile în care agenţiile de turism şi tour-operatorii prezenţi vă pun la dispoziţie o mulţime de reduceri pentru ofertele early booking.

„Ştiaţi că Transilvania a fost declarată destinaţia anului 2016 de către ghidul Lonely Planet, iar numeroase alte atracţii din ţară, precum Cascada Bigar, Salina Turda sau Transfăgărăşanul, sunt nominalizate în diverse topuri din lume? Nu mai există niciun dubiu că România este o destinaţie de vacanţă ce merită vizitată în această vară!”, au afirmat organizatorii Târgului de Turism al României.

În acest context, Auhero Travel vine în întâmpinarea iubitorilor meleagurilor româneşti cu oferte de circuite şi pachete turistice de 4-5 zile, cu demipensiune şi ghid de turism atestat, în cele mai frumoase locuri din România. Sejururile oferite sunt dispuse pe toată perioada sezonului cald, din aprilie şi până în octombrie.

De asemenea, litoralul Greciei rămâne şi în 2016 în topul locurilor de concediu potrivite pentru iubitorii de plaje retrase sau, dimpotrivă, foarte animate, pentru grupurile de prieteni în căutare de aventură, pentru perechile de îndrăgostiţi sau pentru familiile care doresc câteva zile de relaxare. Astfel, agenţia HTS Travel vine la Târgul de Turism cu propuneri de vacanţe sau circuite turistice pentru toate gusturile şi toate buzunarele. De asemenea, agenţia va prezenta la Târg şi ofertele pentru Paşte 2016.