Stiri: Constructii

Târgul de Turism al României va avea loc în perioada 25-28 februarie, la Romexpo

29.01.2016

În perioada 25-28 februarie, va avea loc ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României. Evenimentul va fi organizat la Romexpo, în Pavilioanele C1 – C6. Participanţii vor putea, în cadrul târgului, să beneficieze de ofertele early-booking, last minute, de pachetele turistice de pe litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc pentru vara acestui an, de city-breakurile în marile capitale europene, de ofertele pentru petrecerea lunii de miere şi reducerile pentru destinaţii exotice în vogă precum Republica Dominicană, Maldive, Thailanda, Bali sau Seychelles.

„Lumea fascinantă a turismului se întâlneşte sub acelaşi acoperiş pentru a-şi prezenţa ofertele speciale pentru pasionaţii de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar şi pentru cei îndrăgostiţi de croaziere, destinaţii exotice şi turism de aventură”, au afirmat organizatorii Târgului de Turism.

Conform acestora, de la Târgul de Turism nu vor lipsi nici marile companii aeriene, care vor oferi bilete de avion la un preţ avantajos.

De asemenea, organizatorii şi-au îndreptat atenţia şi către iubitorii de vacanţe pe frumoasele meleaguri româneşti, fie că este vorba de o călătorie în Maramureş, un circuit la Mănăstirile din Moldova, la cetăţile din Transilvania sau drumeţii prin Apuseni.

În aceeaşi perioadă, Romexpo va găzdui şi Romanian Nautic Expo – expoziţie internaţională de ambarcaţiuni de agrement, sportive şi de pescuit, Expo Sport şi Agrement – expoziţie de articole sportive, echipamente şi accesorii, TMA – festival de spiritualitate, medicină alternativă şi terapii complementare şi Târgul de produse tradiţionale.