Stiri: Companii

Târgul de Turism Touristica a început la Cluj Napoca

24.02.2017

În perioada 24-26 februarie, la Cluj Napoca, are loc Târgul de Turism Touristica. Unul dintre expozanţii acestei ediţii vine cu un concept tehnologic inedit în domeniul turismului – VR (Virtual Reality) Point, unde prin intermediul ochelarilor inteligenţi, vizitatorii care îşi caută o vacanţă pot acum să “simtă” pe propria piele care este atmosfera dintr-o staţiune turistică.

Turiştii au posibilitatea, astfel, în cadrul evenimentului, să se transpună într-o destinaţie de vacanţă sau să se plimbe pe principalele străzi din marile oraşe. De exemplu, în Mauritius, se pot plimba pe plajă sau cu barca. De menţionat este şi faptul că o astfel de demonstraţie este gratuită.

Organizatorii Târgul de Turism Touristica le promit viitorilor turişti peste două zile de activităţi, consultanţă, rezervări pe loc, dar şi să tombole și vacanțe gratuite.

„La acestă ediție vor fi prezentate oferte pentru vacanţa de vară atât în România, cât şi în străinătate, dar şi destinaţii exotice, programe pentru turism de aventură, turism cultural şi de business, luna de miere, turism de tratament etc. În perioada târgului se vor aplica mari reduceri în funcţie de operatori şi destinaţia aleasă pentru rezervările pe loc. Vor fi şi alte surprize pe lângă cele menţionate deja”, au declarat organizatorii târgului, reprezentanţii Libero Events.

Cele mai căutate destinaţii de vacanţă

Agențiile de turism au anunţat reduceri de până la 50% pentru rezervările early bird 2017 și cu avans minim. Astfel, cu doar câteva sute de euro românii îşi pot face concediul în staţiuni de top.

Una dintre cele mai vizitate ţări de către români rămâne Grecia. De exemplu, un sejur de 7 nopţi la un hotel de trei stele în Halkidiki are un preţ începând de la 202 euro/persoană.

O altă ţară aflată în topul preferinţelor românilor este şi Turcia. Pentru o vacanţă de 7 nopţi într-un hotel de cinci stele ultra all inclusive, cu avion direct Cluj-Antalya, preţul porneşte de la 512 euro de persoană.

Şi litoralul Mării Negre este prezent în ofertele operatorilor. Marea Neagră este una dintre cele mai căutate destinaţii turistice din ţară de către români. De exemplu, preţurile pot începe cu 32 de lei pe noapte la un hotel de 4 stele.

Târgul poate fi vizitat gratuit între orele 10:00 – 22:00, în perioada 24-26 Februarie 2017, în incinta Vivo! Cluj-Napoca.