Târgul internaţional de mobilă BIFE-SIM va avea loc în perioada 14-18 septembrie, la Romexpo

29.03.2016

În perioada 14-18 septembrie, Romexpo, în parteneriat cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), organizează cea de-a XXV-a ediție a BIFE-SIM – Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii.

Acesta este cel mai mare târg de mobilă, echipamente si utilaje pentru industria mobilei din ţara noastră, în cadrul căruia vor expune sute de companii care vor prezenta diferite stiluri de mobilier disponibile pe piața românească și internațională, de la cel clasic, la cel modern, de la cel din lemn masiv, până la cel combinat cu sticlă sau piele, sau chiar pictat manual.

Ediția din acest an aduce în prim-plan Salonul de Decorațiuni și Corpuri de iluminat unde vizitatorii vor avea parte de sfaturi și idei creative pentru transformarea casei în căminul ideal, în concordanță cu personalitatea și preferințele fiecăruia. În plus, Salonul Bucătarii va completa conceptul de amenajare și design interior.

Pavilionul A al BIFE-SIM 2016 va fi destinat prezentării întregii oferte de echipamente şi utilaje pentru industria lemnului, destinată eficientizării fluxului de producţie şi implementării de noi tehnologii, dar şi prezentării ofertelor de accesorii, materii prime şi componente pentru mobilă.

În cadrul târgului vor participa specialiști în domeniul mobilei, producători, importatori, distribuitori și comercianți, decoratori, arhitecți și designeri. Ei vor oferi, pe toată perioada desfășurării târgului, sfaturi și idei pentru ca vizitatorii să găsească cele mai bune soluții, potrivite bugetului pe care îl au alocat.

Firmele care doresc să se înscrie ca expozanţi la BIFE-SIM 2016, pot accesa site-ul expoziţiei, categoria Formular de participare.

 

 

Citiți și despre: