Targul IT&C 2019 - oferte locuri de munca

Târgul IT&C 2019 are loc pe 9 și 10 martie, la Facultatea de Automatică și Calculatoare

04.03.2019

În perioada 9-10 martie are loc Târgul IT&C 2019. Evenimentul oferă o oportunitate pentru studenții din anii terminali să intre în contact direct cu companiile din domeniul tehnologic și să afle ce job-uri oferă acestea.

Târgul IT&C 2019. Cel mai mare târg de carieră din domeniul IT&C

În perioada menționată, Facultatea de Automatică și Calculatoare va reprezenta locul în care se va desfășura cel mai mare eveniment de carieră din domeniul de IT. Programul zilnic este între orele 10:00 – 17:00. În acest interval, cei prezenți pot trece pe la standurile companiilor și se pot bucura de surprizele pregătite.

”Târgul IT & C este deschis tuturor celor ajunși într-un an terminal sau în momentul în care fiecare student se vede nevoit să își găsească un job, internship sau stagiu de practică. Pentru toți aceștia, Târgul IT&C, eveniment organizat de LSAC București, reprezintă un mod prin care tinerii pot lua contact direct cu membrii companiilor din domeniul IT&C și afla ofertele de muncă disponibile!”, afirmă organizatorii târgului de locuri de muncă în domeniul IT&C.

Târgul IT&C 2019. Procesul de recrutare

Târgul IT&C a ajuns deja la cea de-a 12-a ediție, iar evenimentul reușește să le ofere participanților posibilitatea a înțelege procesul de recrutare al celor mai mari companii din țara noastră și nu numai. De asemenea, participanții pot lua parte la conferințele susținute de către aceștia.

Târgul IT&C 2019. Completarea online a CV-ului

Pentru ca totul să fie cât mai simplu, pe site-ul https://targ.lsacbucuresti.ro/ , la secțiunea Contul Meu, cei interesați își pot crea un cont unde să-și încarce CV-ul. Pe parcursul evenimentului, cei interesați de ofertele companiilor, pot comunica reprezentanților de la stand codul de aplicare, format din patru cifre. Astfel, aceștia pot aplica cu ușurință în cadrul unei companii și pot afla detalii despre ofertele acesteia!

Evenimentul mai cuprinde și o serie de quiz-uri, venite din partea companiilor, prin care acestea vor testa participanții.

Târgul IT&C 2019. Consultare și informare

Târgul IT&C 2019 este un bun prilej de consultare și informare a ariei de joburi din țara noastră, atât pentru studenți, cât și pentru cei care nu mai sunt în spațiul academic, dar își doresc să își găsească locul de muncă potrivit.

”Cariera ta începe la Târgul IT&C!”, precizează organizatorii târgului.

Pentru mai multe informații puteți urmări evenimentul pe Facebook la https://goo.gl/YrPNbE și site-ul oficial al evenimentului https://targ.lsacbucuresti.ro/.

Citește și Prima Casă 2019 s-a lansat! Anunțul făcut de Fondul de Garantare

 

Citiți și despre: