Târgul IT&C are loc în perioda 10-11 martie

28.02.2018

Primăvara lui 2018 aduce cu ea cel mai mare eveniment de carieră adresat tuturor studenților, proaspăt absolvenților și celor pasionați de domeniul tehnologiei – Târgul IT&C. Aflat deja la cea de-a 11-a ediție, ţârgul de locuri de muncă este organizat de LSAC București şi oferă participanților oportunitatea de a lua contact direct cu oamenii din cadrul companiilor de profil, a înțelege procesul de recrutare al celor mai mari companii din ţară și nu numai, dar și de a participa la conferințele susținute de aceștia.

Cei interesați de oportunitățile din domeniul IT&C ce sunt prezentate la Târg, dintre care menţionăm ofertele de angajare, internship-urile, stagiile de practică și bursele de performanță, sunt așteptați pe toată durata evenimentului, în zilele de 10 și 11 martie, între orele 10:00 – 17:00, la Facultatea de Automatică și Calculatoare din București.

Participanții sunt așteptați să viziteze standurile firmelor, să pună întrebări reprezentanților acestora și chiar să aplice pe pozițiile disponibile. De asemenea, din oră în oră, se vor ține conferințe ale unor companii, aceasta fiind ocazia perfectă de a învăța despre cultura lor, mediul de lucru și oportunități interne.

Târgul IT&C reprezintă un bun prilej de consultare și informare a ariei de joburi din România, atât pentru studenți, cât și pentru cei care nu mai sunt în spațiul academic, dar își doresc să își găsească jobul potrivit. Scopul principal al evenimentului este foarte bine definit de motto-ul evenimentului: ”Joburi pentru o generație”.

Pentru mai multe detalii, accesaţi site-ul oficial al evenimentului targ.lsacbucuresti.ro.

 

 

 

Citiți și despre: