Stiri: Constructii

Targul National Imobiliar 2019

Târgul Național Imobiliar 2019. Cine este invitatul special care va deschide evenimentul?

24.09.2019

Târgul Național Imobiliar 2019. Cel mai așteptat eveniment imobiliar al anului începe în data de 4 octombrie la Palatul Parlamentului. Cu ocazia aniversării a 15 ani de evenimente marca TNI, expoziția urmează să fie inaugurată de către Walid Moussa, Președintele Federației Internaționale Imobiliare – FIABCI.

Târgul Național Imobiliar 2019. Un om de afaceri de prestigiu internațional

Walid Moussa este un om de afaceri de prestigiu internațional. Acesta activează în domeniul imobiliar la scară globală.

Având la bază studii juridice, Walid Moussa a făcut tranziția către domeniul imobiliar.

El este Președintele Sindicatului Imobiliar din Liban (REAL) și președintele fondator al FIABCI -Liga Țărilor Arabe.

De asemenea, Walid are rolul de Ambasador Economic al Confederației de Afaceri din Andorra(CEA), reprezentându-i interesele în Orientul Mijlociu.

Fondată în anul 1951, FIABCI este o organizație multidisciplinară, care include 40 de profesii din sfera imobiliară și are prezență în peste 49 de țări, pe toate continentele.

Membrii FIABCI sunt agenți imobiliari, dezvoltatori, arhitecți, avocați, evaluatori, academicieni și cercetători, investitori, finanțiști/bănci, etc.

Misiunea organizației este de a oferi membrilor săi acces la informații, oportunități și la o rețea imobiliară globală.

FIABCI are rolul de membru consultativ al Organizației Națiunilor Unite și în această capacitate este implicată în rezolvarea unor probleme care afectează societatea la nivel global: lipsa de locuințe, accelerarea urbanizării și problemele de mediu.

Târgul Național Imobiliar 2019. Când are loc evenimentul?

Ediția aniversară TNI va avea loc în perioada 4-6 octombrie 2019 la Palatul Parlamentului și se bucură de încrederea și sprijinul Federației Internaționale Imobiliare – FIABCI în calitate de Partener Internațional.

Târgul Național Imobiliar 2019. Aplicația TNI

Organizatorii au mai anunțat că vizitatorii au acces gratuit la Târgul Național Imobiliar 2019 cu aplicația de mobil “TNI” care tocmai s-a lansat.

“TNI” este prima aplicație mobilă dedicată unui eveniment imobiliar.

Companii participante

Pe durata celor trei zile ale Târgului Național Imobiliar TNI găsești cele mai bune companii imobiliare, principalele instituții financiare, oferte de case, apartamente, noi sau vechi, case de vacanță, terenuri, spații de birouri, spații comerciale de închiriat sau de vânzare, oportunități de investiții și servicii complete de consultanță și management.

Printre companiile expozante se numără Pro Capital Development, Plaza Residence, Palladium Residence, Pipera Apartments, Nordis Residence, Străulești Apartments, Ideal Residence, OTP Bank, TripleA Residence, Quadra Trees, ISG Residence, Moghioroș Park, Casa del Mar, Rollux Construct, Estimobiliar, First Residence, Libra Bank, Greenfield, Boemia Apartments, Cristal Houses etc.

Citește și Bucharest Science Festival 2019: Programul evenimentelor