Stiri: Constructii

Targul National Imobiliar 2021

Târgul Național Imobiliar 2021 începe pe 10 septembrie

01.09.2021

Târgul Național Imobiliar 2021. Prima ediție a Târgului Național Imobiliar TNI organizată în ultimii doi ani începe vineri, 10 septembrie, ora 10:00, la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. Expoziția are loc până duminică, 12 septembrie și reunește peste 300 de profesioniști în imobiliare ce scot la vânzare locuințe noi și vechi, vile, case de vacanță, terenuri, spații de birouri din București, ILFOV, Constanța, Valea Prahovei, Dubai, Spania și Cipru.

Târgul Național Imobiliar 2021. Schimbarea de paradigmă

„Ediția Târgului Național Imobiliar TNI din 10-12 septembrie va fi una specială pentru că reprezintă prima expoziție de profil organizată după o pauză de doi ani și marchează o schimbare de paradigmă în piață. Cerințele și preferințele cumpărătorilor de proprietăți rezidențiale s-au schimbat, iar prețurile materialelor de construcție au crescut semnificativ, influențând și prețurile finale ale imobilelor. În acest context în care se înregistrează o creștere a interesului pentru achiziția de locuințe proprii, târgul imobiliar organizat în București la Palatul Parlamentului vine în ajutorul publicului cu cele mai avantajoase oferte din piață”, afirmă declară Cristina BERCEA- PR Manager Târgul Național Imobiliar.

Oferte imobiliare

Conform PR Managerului, vizitatorii au acces în cadrul expoziției la proprietăți pe toate gusturile, bugetele și nevoile:

 • apartamente premium în centrul capitalei
 • proprietăți de tip boutique
 • imobile exclusive în nordul capitalei
 • apartamente low-budget
 • penthouse-uri
 • construcții pe structură metalică
 • case de vacanță la munte sau la mare
 • oportunități de investiții în Dubai, Spania și Cipru.

Târgul Național Imobiliar 2021. Măsuri de siguranţă

„Pentru că siguranța și sănătatea vizitatorilor și expozanților noștri este foarte importantă pentru noi, evenimentul este organizat cu respectarea tuturor măsurilor legale de combatere și stopare a răspândirii Covid 19. Astfel, vizitarea târgului va fi similară cu o vizită la mall, fiind obligatorii: purtarea măștii de protecție, controlarea temperaturii la intrare și distanțarea. În plus, am dezvoltat aplicația de mobil TNI ce facilitează schimbul datelor de contact dintre vizitatori și expozanți rapid, sigur și fără contact direct, iar pentru că această ediție TNI este specială, accesul vizitatorilor la târgul imobiliar se va face GRATUIT în baza QR codului generat de aplicația de mobil TNI”, mai spune Cristina BERCEA.

De asemenea, cea de-a 31-a ediție a TNI reunește:

 • ansambluri rezidențiale în exclusivitate
 • lansări de proiecte imobiliare
 • un program de prezentări, conferinţe și networking dedicate specialiștilor și publicului larg.

Mai multe informatii găsiţi pe www.targulnationalimobiliar.ro

Citeşte şi Prețul materialelor de construcții a explodat în ultima perioadă