Stiri: Constructii

Târgul Național Imobiliar are loc în perioada 18-20 mai

17.04.2018

Târgul Național Imobiliar – TNI va avea loc în perioada 18-20 mai la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. TNI reunește cea mai variată ofertă de locuințe, iar acum sunt scoase la vânzare ultimele 6 standuri pentru companiile care vor să îşi prezinte oferte în cadrul târgului imobiliar.

Printre expozanții TNI se numără: Arcadia Apartments Domenii, Afi City, Luxuria Domenii Residence, Pipera Lake, Adora Pipera, La Gloire, Metropolitan Residence, 21 Residence, Amber Gardens, Greenfield, Laguna Residence, Catted Residences Pipera, Trend Residence, Moghioroș Park Residence, Cubic Residence, etc.

Nu mai puţin de 120 de companii active în segmentul imobiliar au ales să participe la ediția TNI din 18-20 mai pentru a-și crește notorietarea și a accelera ritmul vânzărilor. Ca și noutate la un târg de profil, evenimentul de luna viitoare va fi de impact atât pentru segmentul rezidențial, cât și pentru cel OFFICE, reunind pe lângă cele mai atractive oferte de locuințe și spații de birouri.

„Cel mai mare și influent eveniment dedicat segmentului imobiliar are deja o istorie de 14 ani și 28 de ediții de succes. Târgul Național Imobiliar TNI reprezintă expoziția în care dezvoltatorii și agențiile se promovează intensiv, stabilesc contact direct cu publicul interesat de achiziții imobiliare și realizează vânzări chiar pe durata pe celor 3 zile de târg. Participarea la eveniment în calitate de expozant are efecte benefice atât imediate, prin accesul facil la publicul țintă într-un singur loc, utilizând resurse financiare și umane minime, dar și pe termen lung, prin creșterea brand awareness-ului și networking.” declară Cristina BERCEA, PR Manager al evenimentului.

Pentru informații suplimentare și date de contact accesați www.targulnationalimobiliar.ro