Stiri: Constructii

Târgul Național Imobiliar TNI începe vineri, 19 mai

17.05.2017

Cel mai mare târg imobiliar din ultimii şapte ani – Târgul Național Imobiliar TNI – începe vineri, 19 mai, la Palatul Parlamentului. Evenimentul va fi unul de amploare prin numărul record de 122 de participanți ce vin în întâmpinarea clienților cu peste 15.000 de oferte imobiliare pentru locuințe noi și vechi, case de vacanță, terenuri din București, ILFOV, Constanța, Cluj, Valea Prahovei, Brașov, dar și celelalte zone ale României.

Prețul cel mai mic în cadrul târgului imobiliar este de 4.700 euro TVA inclus pentru o construcție din lemn ce poate fi utilizată ca locuință de vacanță și despre care vizitatorii TNI pot găsi mai multe detalii la standul Imopedia, iar prețul maxim este de 4,2 milioane de euro pentru un hotel din Predeal de 5* ce face parte din portofoliul agenției Mervani Invest.

Oferte pentru Prima Casă

Conform organizatorilor Târgului Naţional Imobiliar, 40% din oferte se încadrează în Programul Prima Casă.

„Programul Prima Casă a salvat segmentul imobiliar aflat în criză și continuă să fie la mare căutare și acum când piața imobiliară este efervescentă. Conform unui comunicat emis în luna mai de Fondul Național de Garantare (FNGCIMM), Programul Prima Casă a atins un maxim istoric de peste 500 de solicitări de garantare pe zi”, precizează sursa citată.

Astfel, în acest context, TNI reprezintă cadrul ideal în care toți cei interesați își pot găsi locul pe care să-l numească „ACASĂ”, având ocazia de a alege din peste 6.000 de locuințe ce se încadrează în programul Prima Casă.

În plus, specialiştii în imobiliare spun că la mare căutare au devenit, din nou, locuințele din nordul Bucureștiului.

„Târgurile imobiliare reprezintă pentru orice dezvoltator un bun prilej de a lua pulsul pieței, de a avea contact direct cu potențialii clienți și de a înțelege preferințele cumpărătorilor. Greenfield Băneasa aduce la prima ediție din acest an a TNI o ofertă care vine în întâmpinarea principalelor cerințe ale pieței din acest moment: bucătării închise și compartimentări inteligente, suprafețe optime cuprinse între 61 și 111 mp și, nu în ultimul rând, dotări de calitate superioară: încălzire prin pardoseală, centrală termică Viessman, ferestre cu 5 camere de izolare Salamander – Streamline, parchet cu grosimea de 8 mm Egger, ușă intrare blindată Pinum, uși interioare Pinum Smart, gresie și faianță Delta Design”, declară Adriana Patru, Marketing Specialist în cadrul Impact Developer & Contractor.

Soluţii de finanţare a achiziţionării unei locuinţe

Un târg imobiliar nu ar fi complet fără prezența soluțiilor de finanțare prin care nevoia de locuințe se concretizează, devenind cerere. La TNI, vizitatorii pot discuta direct cu reprezentanții BRD-GSG, Raiffeisen Bank și Kiwi Finance, primind soluția optimă de finanțare.