Targul National Imobiliar webinar

Un nou webinar organizat de Târgul Naţional Imobiliar

07.05.2020

Târgul Naţional Imobiliar webinar. Săptămâna continuă seria de webinarii TNI cu prezentări concrete de oferte imobiliare din București și de pe Valea Prahovei. Joi, 7 mai, ora 12:00, Edward Grosu – Senior Account Manager Hils Pallady Apartments & Palladium Residence 2 și Andrei Gornea- agent imobiliar Mervani Invest, vor prezenta oferte imobiliare concrete pentru Bucureşti și la munte.

Webinarul va fi moderat de PR Manager TNI- Cristina Bercea.

Târgul Naţional Imobiliar webinar. Investiţii imobiliare

„Investițiile imobiliare sunt recomandate atât în perioade de creștere economică, pentru diversificarea portofoliului și atingerea independeței financiare, dar mai ales în perioade de crize, deoarece proprietățile imobiliare își păstrează valoarea în timp mai bine decât alte achiziții”, spun reprezentanţii TNI.

Târgul Naţional Imobiliar webinar. Scopul evenimentului

Scopul webinarului este de a aduce mai aproape persoanele interesate de achiziții imobiliare de acei dezvoltatori și agenți imobiliari ce sunt cu adevărat profesioniști, au experiență în domeniu și pentru ei vânzarea de proprietăți reprezintă un succes doar când clientul este mulțumit.

Locurile sunt limitate

„Locurile sunt limitate! Folosește următorul link și înregistrează-te ACUM,  apoi salvează evenimentul în calendarul tău. Linkul de acces gratuit la webinar îl vei primi pe email, după înregistrare!”, conform organizatorilor.

Târgul Naţional Imobiliar webinar. Înregistrare

Înregistrarea la eveniment se poate face AICI

De asemenea, cei interesaţi pot trimite întrebări pentru invitații speciali pe adresa de email:  info@targulnationalimobiliar.ro

„Vom transmite întrebările tale mai departe și fie în webinar, fie într-un articol post eveniment vei primi un răspuns avizat”, potrivit TNI.

Citeşte şi Izotec Group lansează prima fereastră premium la preț standard

 

 

 

Citiți și despre: