Targul National Imobiliar

Când au loc următoarele ediții ale Târgului Național Imobiliar?

10.10.2019

Târgul Național Imobiliar. Weekendul trecut a avut loc la Palatul Parlamentului ediția aniversară a Târgului Național Imobiliar – TNI 15 ani. Evenimentul a reunit 107 companii expozante. În plus, târgul s-a bucurat de încrederea și sprijinul celor mai importante organizații imobiliare din lume. Este vorba de FIABCI- Federația Internațională Imobiliară și NAR – National Association of REALTORS®.

Târgul Național Imobiliar. Ce spun organizatorii evenimentului?

„Suntem bucuroși că a 30a ediție a Târgului Național Imobiliar TNI s-a încheiat cu succes. Evenimentul a fost unul deosebit, deoarece a marcat 15 ani de când evenimentul TNI este alături de români în achiziții imobiliare de succes. Mulțumim dezvoltatorilor imobiliari, agențiilor, instituțiilor financiar-bancare și colaboratorilor noștri pentru încrederea acordată în tot acest timp și îi asigurăm că și pe viitor le vom fi alături, organizând ediții TNI care să fie din ce în ce mai aproape de nivelul expozițiilor internaționale de profil ,” a declarat Cristina Bercea, PR Manager Târgul Național Imobiliar TNI.

Târgul Național Imobiliar. Componenta B2B

Conform ei, componenta business-to-business a fost foarte bine conturată în cadrul acestei ediții a târgului imobiliar. Astfel, pe durata expoziției au avut loc prezentări, conferințe și seminarii susținute de personalități din comunitatea imobiliară internațională.

Printre invitații străini prezenți la eveniment s-au numărat:

  • Walid Moussa- Președintele Mondial FIABCI
  • Alina Aeby- Ambasadorul Global NAR pentru România și Moldova
  • Josh Burke- Atașat Comercial al Ambasadei SUA
  • Ramon Riera -FIABCI Spania
  • Eugen Turcan- APAIM
  • Arthur Oghanesyan- Realtor Ucraina
  • Mariam Demuria- Realtor Georgi

Când au loc următoarele ediții ale Târgului Național Imobiliar?

Următoarele ediții ale Târgului Național Imobiliar TNI vor desfășura între 8-10 mai și respectiv 2-4 octombrie 2020. Evenimentele vor avea loc tot la Palatul Parlamentului.

”Până la evenimentele de anul viitor promitem să vă ținem la curent cu noutăți de pe piața imobiliară, știri și oferte concrete prin intermediul APLICAȚIEI TNI, prima aplicație de mobil destinată unui eveniment imobiliar”, a declarat Cristina Bercea.

Târgul Național Imobiliar. Cererea depășește oferta

Ana-Maria Pop, COO Hagag Development Europe, a afirmat că persoanele care au călcat pragul Târgului Național Imobiliar reconfirmă o chestiune mult discutată: pe piața imobiliară locală, cererea depășește oferta.

”În acest sfârșit de săptămână am interacționat cu foarte multe persoane preocupate de viitoarea lor investiție, pretențioase, care nu se mulțumesc cu puțin, iar acesta este și profilul clientului căruia ne adresăm. Aceste noi repere după care se ghidează clienții interesați de achiziționarea unei locuințe validează eforturile noastre de a dezvolta proiecte premium”, a afirmat Ana-Maria Pop, COO Hagag Development Europe.

Citește și Directorul General Adama Agricultural Solutions în România și Moldova va coordona și afacerile din Polonia

 

 

 

 

Citiți și despre: