Stiri: Constructii

Targul TotulPentruCasaTa Romexpo

Începe târgul virtual #TotulPentruCasaTa

06.04.2021

Târgul TotulPentruCasaTa Romexpo. În perioada 8 – 11 aprilie va avea loc #TotulPentruCasaTa – evenimentul care aduce în prim plan latura digitală a stilurilor de construcție, amenajare și echipare a oricărui tip de locuință.

#TotulPentruCasaTa este al doilea concept virtual dezvoltat de ROMEXPO. Târgul reunește firme cunoscute din industria home&deco care prezintă cele mai noi produse și tehnologii apărute în acest sector.

Târgul TotulPentruCasaTa Romexpo. Stil de amenajare

În platforma #TotulPentruCasaTa, vizitatorul are ocazia să descopere elementele care aduc un plus de armonie în stilul de amenajare, să se consulte cu specialiști din domeniu și să achiziționeze materiale, produse și accesorii la prețuri speciale.

Evenimentul se adresează și componentei B2B, companiile având acces la cei mai buni furnizori din domeniu și posibilitatea de a încheia parteneriate de succes și pe termen lung.

Astfel, cei care sunt în căutare de utilaje industriale şi echipamente de șantier, sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, instalații și echipamente sanitare, au nevoie de servicii de proiectare, consultanţă și design sau vor sfaturi utile despre utilizarea corectă a materialelor și culorilor, precum și despre alegerea accesoriilor ideale pentru fiecare spațiu amenajat, sunt invitați la #TotulPentruCasaTa.

Târgul TotulPentruCasaTa Romexpo. Accesul este gratuit

Accesul este gratuit și se face pe baza înregistrării în platforma digitală.

ROMEXPO, în parteneriat cu #Better și Asociația Generală a Frigotehniștilor din România, organizează și o serie de sesiuni live:

• Conferința #reConstruim, pe teme precum: legislația în construcții, riscurile și controlul preventiv, educația pentru mediul construit, impactul financiar;

• Simpozion Tehnico – Științific Romtherm, pe teme precum: soluții frigorifice, provocările energetice ale noilor tehnologii, soluții moderne și inteligente de măsurare;

Program de vizitare

8 – 11 aprilie 2021, interval orar 10:00 – 18:00

Citeşte şi Programul Vacanţă activă în Bucureşti. Când încep înscrierile?